Dovanų Vario-Cinko Lydinio, Vaikų, Suaugusiųjų INTELEKTO EQ Mokymo Interaktyvios Mokyklos Langelį Užrakinti Švietimo Žaislas Juokinga Proto Magija Žaidimas

Dovanų Vario-Cinko Lydinio, Vaikų, Suaugusiųjų INTELEKTO EQ Mokymo Interaktyvios Mokyklos Langelį Užrakinti Švietimo Žaislas Juokinga Proto Magija Žaidimas

w31161

Nauja

Yra sandėlyje

€4.10 €3.12
Vnt.

Žymos: Lygus, iq games paslaptis, londono dėlionės, iq žaislai, žaidimai, alaus diamond tapyba, iq games šeimos, barelį dėlionės, guitar preamp, garso ir eq, eq gitara.

Savybės:

Medžiaga: Pagaminti iš vario-cinko lydinio medžiagos, magija užraktas nėra lengva išnyks, nėra lengva rūdžių ir labai sklandžiai.

Švietimo Žaislas: pažangi užraktas padeda padėti plėtoti žvalgybos, jausmą, patraukti, kūrybiškumą ir vaizduotę, pagerinti vikrumas, ir plėtoti vizualinę prasme, rankomis akis koordinavimo gebėjimus, ir daugiau.

Daugiafunkcinis: Tinka gimtadienio; patrauklias dovanas vaikams; taip pat gali būti naudojamas kaip mokslas, mokymo priemonių; geros dekoracijos ir parodose.

Tėvų-vaikų Interaktyvus: žaislas gali ne tik naudotis, o pagerinti vaiko sumanumą, bet taip pat skatina santykius tarp tėvų ir vaikų.

Rūšis: yra penkios rūšys chosing: A, B, C, D, E. 5 skirtingas būdus ir galite pasirinkti, kad jums patinka.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: Box Užraktas Galvosūkiai

Medžiaga: Vario-Cinko Lydinio

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Tipų: A, B, C, D, E

Dydis:

Tipas: Apie 6,6 x 4.4 cm

B tipas: Apie 5,3 x 5.3 cm

C tipas: Apie 5,3 cm(Dia.)

D tipas: Apie 5,2 x 5.8 x 2.7 cm

Tipas E: Apie 4,5 x 3cm

Komplektą Sudaro:

1Pc x Box Užraktas Galvosūkiai

Pastabos:

Perėjimas: 1cm=10mm=0.39 colių

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai