LMDZ 35 Vnt 4 Rūšių Manė, Amatų Adata Vėlimo Vilnos Veltinio Pocked, Adatų Rinkinys Atsargos su Vėlimo Adatos spalvomis Vata, Veltinys

LMDZ 35 Vnt 4 Rūšių Manė, Amatų Adata Vėlimo Vilnos Veltinio Pocked, Adatų Rinkinys Atsargos su Vėlimo Adatos spalvomis Vata, Veltinys

w31044

Nauja

Yra sandėlyje

€13.81 €7.59
Vnt.

Žymos: pilka vilna lenkimo, ilga vilna cape, metalo vilna, veltinio rankinė, viršutinis vilnos rinkinys, nerūdijančio vilna, sandėliavimo veltinio, jaučiau, mini piniginės, vilnos veltinis, plytelės, 1 35.

Savybės

Iš viso 35 vnt adatos buvo naudojami keturių tipų veriantis adatos.Include20 Vnt trikampio adatos,6 vnt spiralės (twisted) vėlimo adatos,3 vnt star vėlimo adatos,6 vnt kūgio vėlimo adatos.Ateiti su adata, saugojimo dėžutė. 1.Trikampio adatos yra labiausiai paplitęs adatų tipas ir puikiai tinka visų rūšių vėlimo adata projektus.Jie turi 3 pusių.raudona-S - 40 Gabaritas - išsamiai,žalia-M - 38 Gabaritas - darbo ir formavimas,aukso-L - 36 Gabaritas - pradžios ir formavimas,black-XS - 42 Gabaritas - skulptūrų. 2.Spiralės (twisted) vėlimo adatos yra tas pats, kaip trikampio formos, bet ašmenys yra susukti.Twist adatos užraktas skaidulų kartu labai greitai; puikus apdailos išjungti paviršių.Spalva susukti adata yra rožinės ir violetinės. 3.Star vėlimo adatos turi 4 pusių; kaip rezultatas, jie turi daugiau barbs greičiau vėlimo, ir taip pat labiau tinka dirbti su žinoma pluošto; puikiai tinka prie vienetų kartu ir skulptūrų.Spalva star adata yra aukso 4.Kūgio vėlimo adatos turi trijų pusių.Jie naudojami sukurti tekstūras, kaip pūkelis ar kailio; puikiai tinka visų rūšių vėlimo adata projektus.Spalvos kūgio vėlimo adatas, balta ir raudona.

Specifikacijos

Vardas:35 Vnt Vėlimo Adatos, Su Aiškiu Buteliai Medžiaga: Plieno Staniless Spalva:Įvairių Spalvų Kiekis: 35 Vienetų Dydis:3.54 colių/9cm,3.4 coliai/8.63 cm,3.15 colių/8cm,3.1 coliai/7.96 cm Naudojimas: Rankų Siuvimo Tipas:Vata, Veltinys Sprendimus.Gabaritai vadovas: - 36 Gabaritas - pradžios ir formavimas - 38 Gabaritas - darbo ir formavimas - 40 Gabaritas - išsamiai - 42 Gabaritas - skulptūrų.

Pranešimas

1. Patvirtinti informaciją, iki mokėjimo, prašome patvirtinti, kad informacija, kruopščiai ir mokėti po to, kai informacija yra teisinga. 2. Dėl skirtingo spalvą, kontrastą ir ryškumą, ekranas prietaisų, tokių kaip kompiuteriai ir mobilieji telefonai, neišvengiamai bus skirtumų tarp paveikslėlių ir matome ir realius objektus. 3. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai