NAUJAS 32Pcs Mini Cemento Gargažė Plytų Statyti Savo Maža Sienos Mini Raudonų Plytų nemokamas pristatymas didmeninė 20

NAUJAS 32Pcs Mini Cemento Gargažė Plytų Statyti Savo Maža Sienos Mini Raudonų Plytų nemokamas pristatymas didmeninė 20

w30114

Nauja

Yra sandėlyje

€8.74
Vnt.

Žymos: blokuoti karvės, rc, kinijos lego, rc sunkvežimių, minecraft žaislas, kurti fortas, mini plytų, cemento, sienos lipdukas, automobilių plytos, miniatiūriniai plytų pastatas.

NAUJAS 32Pcs Mini Cemento Gargažė Plytų Statyti Savo Maža Sienos Mini Raudonų Plytų

Aprašymas:

Tik pastato sienos, jums greičiausiai patiks šie mažyčiai plytas, kad jums sukurti savo labai savo miniatiūrinių sienos.

Mini gargažė blokai ateina rinkinys 32 plytų, ir net ateiti ant mažytė medinių padėklų, kai plytos surinktos ir pasiruošęs eiti, kaip tu nori rasti realiame pasaulyje!

Maža plytos būna arba pilka arba raudona spalvas pasirinkti, ir jums taip pat reikia gauti miniatiūrinės konteineris skiediniui jums lengvai klijuoti plytas kartu gauti jūsų sienos paruošimas.

Taip pat, raudonų plytų, yra nuo 1:6 masto faktinių raudonų plytų, ir pilkos plytos yra 1:12 skalės dydis faktinė gargažė blokas.

Nei plytų ateiti su konteineris skiediniui

Mini plytų, yra pagaminti iš Dervos mišinio (su raudonų dažų raudonos plytos)plytos yra puikus stalas žaislas, įdomus krūvas žaislų, ar būdas sukurti mini sienos, sodinamoji, rašiklio laikiklis, raktas grandinę, ir daugiau.

Kai baigsite su plytų ir surinkti jūsų mini sienos, galite naudoti mažyčių medinių padėklų, kad plytos atėjo kaip miestelyje, arba tiesiog juokinga dalelę dekoro aplink savo namą.

Dydis:3.3x1.7x1.7cm

Spalva:Raudona,Pilka

Paketas Apima:

32, pc Mini Plytų

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai