6Pcs/Set Universial Veido Odos Priežiūra, Veido Kremas Drėkinamasis Balinimas, Balinimo Firming Anti-Senėjimo Kosmetikos Rinkinys Moterims

6Pcs/Set Universial Veido Odos Priežiūra, Veido Kremas Drėkinamasis Balinimas, Balinimo Firming Anti-Senėjimo Kosmetikos Rinkinys Moterims

w30092

Nauja

Yra sandėlyje

€38.38 €21.11
Vnt.

Žymos: veido rinkinys, pistoletas purškimo vandens, antipruritic kremas, multivitaminų, odos priežiūros rinkinys, skincar, veido rinkinys, kremas rinkinys, laikou balinimo rinkinys, bioaqua rinkinys.

Savybės:

1. Slopina odos glycosylation procesas: pradėti odos gydomąsias įgūdžius, tobulinti kovos su glycosylation gynybos, skatinti medžiagų apykaitą, subtilus ir šviesus, ir švytėjimas jauni ir energingi raumenis.

2. Pilnatvės ir tempimui: carnosine yra medžiagos, esančios organizme ir turi gerą odos trauka, kuri gali reguliuoti raumenų kokybę ir sukurti kliūtis išlaikyti odą minkšta ir drūtas.

3. Kolageno rikošetas: skatinti kartos kolageno, pagerinti odos elastingumą, išnyks linijos, ir, kad oda stangri ir glotni.

Aprašymas:

Ji tinka įvairių tipų odai, ypač grubus, tamsus, geltona oda su matomų linijų.

Techniniai duomenys:

Spalva: aukso

Ingredientai: Hialurono rūgštis, natrio halurono

Pakuotė:

6pcs/nustatyti Veido Odos Priežiūra

Pastabos:

1. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėliuose.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<