83 Laipsnį 11.3 mm 0.445" colių CNC Vožtuvas Stiebai Už Yamaha Kawasaki Honda, Suzuki

83 Laipsnį 11.3 mm 0.445" colių CNC Vožtuvas Stiebai Už Yamaha Kawasaki Honda, Suzuki

w29729

Nauja

Yra sandėlyje

€21.95 €20.20
Vnt.

Žymos: gopro 0 laipsnių, kamieninių 20 laipsnių 100, kamieninių 6 laipsnių, nuodėmė 0 laipsnių tiksli, termopora 0 90 laipsnių, kamieninių 15 laipsnių, kamieninių 70 0 laipsnių, strypas 0 laipsnių, inclinometer 0 laipsnių, tan 0 laipsnių.

83 Laipsnį 11.3 mm 0.445" colių CNC Vožtuvas Stiebai Už Yamaha Kawasaki Honda, Suzuki

buvo pertvarkyta mūsų 90 laipsnių vožtuvas kyla iki 83 laipsnių kampu, kad būtų lengviau patekti, ypač dėl platesnės ratlankiai.

Su labiau racionalizuoti projektavimo ir 3D CNC apdaila, šių vožtuvų stiebai yra tikrai ketina suteikti jums apdailos liesti savo dviratį pakeitimus ir siūlome jums lengviausia prieiga prie vožtuvo stiebo tikrinti padangų slėgį ir pridedant oro.

Su daug teisingų 90 laipsnių vožtuvas kyla, dėl platesnės ratlankiai, erdvėje, susipažinti vožtuvo stiebas yra per maži, ir tampa sunku gauti su padangų slėgio daviklis ar oro chuckas.

Storio gumos tarpiklis užtikrina puikią sandariai tinka.

Parengiamojo montavimo Instrukcijos: Sukimo momentas vožtuvo stiebo tvirtinimo riešutų 8Nm, kad 10Nm, įsitikinkite, kad jūsų ratlankio, nuvalykite paviršius yra lygus, siekiant užtikrinti sandarumą tinka.

(Netiks dauguma italų ir Britų padarė motociklai, tokių kaip Aprilia, Ducati, MV Agusta, ir Triumph motociklai.Taip pat netinka daug antrinėje rinkoje ratus nuo Brembo, BST, Cerchi Antera, Marchesini ir Marvic.Netinka dviračiai, naudojant Padangų Slėgio kontrolės Vožtuvas, Stiebai)

Būkite įsitikinęs, kad jei pasikeitė atsarginiais ratais, skersmuo vožtuvo stiebo skylę rungtynes 8.3 mm vožtuvų kotus.

Medžiagos Tipas:CNC Aliuminio

Kiekis: 1 Pora (2 Kūrinys)

Įmontuoti: Už Yamaha Kawasaki Honda, Suzuki

Toliau pateikiamos detalios nuotraukos:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai