Tinka Geros Galinio Dangtelio akumuliatoriui Durų Galiniai Atveju Shell KOLEGA Reno 10X zoom Stiklo 6.6" Telefono Dangtelio Pakeitimo

Tinka Geros Galinio Dangtelio akumuliatoriui Durų Galiniai Atveju Shell KOLEGA Reno 10X zoom Stiklo 6.6" Telefono Dangtelio Pakeitimo

w29665

Nauja

Yra sandėlyje

€10.97 €10.31
Vnt.

Žymos: kolega x, filmas hidrogelio, stiklo vivo, padengti žiemą, 5g smartphon, hak5, kolega reno 10x zoom atgal, qwq, kolega reno 10 x priartinimo mobile, ds shell.

100% Tinka Geros Galinio Dangtelio akumuliatoriui Durų Galiniai Atveju Shell KOLEGA Reno 10X zoom Stiklo 6.6" Telefonas Pakeitimo

Specifikacija:

1. Geros Kokybės Dalys, akumuliatoriaus dangtelį

2. Nustatyti savo sudaužyti ar Sugadinti mobiliojo ryšio dangtelis su šios dalies,Kad jūsų telefonas atrodo naujas dar kartą.

3. Kiekvienas elementas yra išbandytas prieš pristatymas ir 100% darbo.

4. Pastaba: specialistas ar ekspertas, rekomenduojama įdiegti šią prekę.

Kas yra Pakuotėje :

1pcs Atgal baterijos dangtelis KOLEGA Reno 10X zoom

Produktų Nuotraukos :

Apmokėjimas :

*Sąlyginio deponavimo yra priimtinas.siunta bus pagal jūsų adresą ir įsitikinkite pristatymo adresas yra baigtas ir teisinga.

*Mokėjimo advane ir siunta bus su 48 valandas, kad dauguma produktų Siuntos:

* Kad bus išsiųsti per 48 darbo valandas, kai mokėjimas patvirtino,Jei yra švenčių ar specialių laikotarpį mes jus informuosime.(mes informuosime jūs inmmediately pirkdami produktus ar spalvos nėra)

* Siunta iki www.poligon-1.lt stendas, pristatymas,jei jums reikia elementą, skubiai,pls susisiekti su mumis express pristatymas.(DHL, "Fedex", AVS ir tt)

* kai gavo paketą, per 24 valandas, pls ją atidžiai patikrinti,jei yra kokių nors problemų pls susisiekti su mumis tiesiogiai.

* jei turite ne jis gavo per laivybos laikas pls susisiekti su mumis be nedvejodama,mes patikrinti tai už jus.

Garantijos:

* Visi produktas 3 Mėnesių garantija.

* Kiekvienas produktai yra testuojami darbo ir prieš išsiuntimą,Prašome susisiekti su mumis PER 3 DIENAS nuo gavimo sklype, jei esate nepatenkinti su produktų (Nekilnojamojo nuotraukas ir kitus įrodymus, turi būti pateiktas),mes siūlome jums Pakeitimas/Grąžinamosios išmokos, jei prekės nėra taip, kaip aprašyta.

* Mūsų Garantijos nėra taikoma bet kokios produktus, kurie yra fiziškai pažeistas, arba nėra normaliomis sąlygomis dėl netinkamo naudojimo ar netinkamo įrengimo pirkėjo/naudotojo dalis.

* Pakeitimas, grąžinimas prekių mokestį sumokės Pirkėjas, Ir Pardavėjas bus sumokėti pakeitimo pristatymas.DUK:

* Kaip pasakyti, kurią Ekrano dalį, kurios jums reikia jūsų prietaisas?

LCD Tik: Jei vaizdas po stiklu yra pažeista ir touch panel yra NE tada, jums reikia tik LCD.

Jutiklinio Ekrano skaitmeninis keitiklis: Jei viršuje touch panel arba stiklo viršuje yra įskilęs ar sulaužytas, bet vaizdą pagal tai gerai, tada jums reikia tik Touch Panel.

Pilnas Ekranas su Touch Panel ir LCD: Jei viršuje touch panel yra sugadintas, ir lcd vaizdas yra arba juodas skystis arba krekingo, jums reikia visą ekraną.

* Kodėl jums turėtų Pasitikėti MUMIS?

Mes tik parduodame aukštos kokybės produktus, klientai nesijaudinkite dėl mūsų produktų kokybę.Mūsų privalumai-Geras kokybės ir Aukščiausios kokybės paslaugos.

Esame sąžiningi/atsakinga ir Profesionali Komanda.

* Jis gali būti išsiųsti į savo šalį?

Galime siųsti daiktų, 99% pasaulio šalių.jei jūsų šalies negali būti pasirinkta dėl www.poligon-1.lt , pls Susisiekti su mumis.

* Kaip Išspręsti problemas?

Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, nors www.poligon-1.lt pranešimų centras arba Kiti metodai,(whatsapp / "skype") ir kt...

Jūsų Pasitenkinimas yra svarbiausia, mes turime išspręsti jūsų problemas, taip pat.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai