Naujas LED Snaigė Girliandą Užuolaidų Šviesos dizaino už Lango Namų Vestuves Apdailos Kalėdų žiburiai 3.5 M, Lauko, Patalpų

Naujas LED Snaigė Girliandą Užuolaidų Šviesos dizaino už Lango Namų Vestuves Apdailos Kalėdų žiburiai 3.5 M, Lauko, Patalpų

w29570

Nauja

Yra sandėlyje

€13.51 €9.73
Vnt.

Žymos: girlianda krioklys, didelis led snaigė, kalėdų lauko girliandos, lempa led, christmass dekoras, langas, kalėdų led lauko užuolaidų 18m, sodo žolės, atostogų apšvietimo šalis, girlianda led.

Vandeniui tinka Naudoti Lauko sąlygomis

Į varveklis žibintai yra atsparus vandeniui ir suprojektuoti, kad atlaikytų šviesos lietaus ar vandens išsiliejimo, todėl jis puikiai tinka patalpų ir lauko dekoro.

Minkštas ir Ryškios Šviesos Šaltinis

Šviesos šaltinio yra eilės, Led, kuri tirpdomos šviesos labai gerai ir suteikia galingas, tačiau net ir šviesą be atšiaurių spindesio ar šešėliai.

Populiarūs

Įvairių dydžių ir LED kiekis gali patenkinti savo įvairių apdailos poreikius.Kalėdinės eglutės, pobūvių, vestuvių, namų, sodų, langų, vonios kambarys, balkonas, atostogų metu, rodo, restoranas, viešbutis, komercinių pastatų, prekybos centras, shopcase, baras, klubas,koncertų, rotušė, kabaretas, madų šou, šokių, teatro ir kt.

Ištraukiamas Vandeniui Connecter

Vyrų ir moterų saugus aklė įtraukti, vandeniui vidaus ir lauko apdaila.

Pakuotę sudaro:

1 x Varveklis Žibintai 1 x Adapteris 20 x laikiklis Dirželiams

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai