1 pakelis Pakeitimo HEPA Filtras Dyson V10 SV12 Dulkių siurblys Dalis # 969082-01

1 pakelis Pakeitimo HEPA Filtras Dyson V10 SV12 Dulkių siurblys Dalis # 969082-01

w29126

Nauja

Yra sandėlyje

€16.03
Vnt.

Žymos: dyson v6, dc34 dyson, sv12, dyson hepa filtras, šepetys dulkių siurblys dibea, dyson v8, dyson sv12, šepetys dyson dc45, filtras v10, dc39.

Visos vakuumo markės ir modelio pavadinimai yra registruoti prekių ženklai, dulkių gamintojai.Tai ne Dyson ® OEM produktas ir nėra taikoma pagal Dyson ® gamintojo garantija.Į Dyson ® prekės ženklas, pavadinimai ir logotipai yra registruoti prekių ženklai priklauso jų atitinkamiems savininkams.Bet koks Dyson ® prekės ženklo pavadinimas arba modelį pavadinimu šis produktas yra pagamintas tik įrodinėjant suderinamumo.

◎Suderinamas su Modeliais: už Dyson

V10 Cyclone serijos, V10 Absoliutus, V10 Gyvūnų, V10 iš Viso Švarus, SV12 spragas.

◎Gamintojo vardai & numeriai yra naudojama nuoroda tik. ◎ AUKŠTOS KOKYBĖS ORO FILTRAS, kurios gali pakeisti jūsų Dyson dulkių siurblio Filtras.Grįžti į švaraus oro kvėpuoti vėl! ◎ SVEIKESNĮ GYVENIMO BŪDĄ!Niekas nenori kvėpuoti purvinas oras savo namuose, ir jei jums nereikia valyti oro filtrą, o tai, kad bus būtent tai, ką jums reikia daryti!Pakeitęs savo filtras padės išvalyti jūsų oro valytuvas oro ir leidžia gyventi sveikiau!Šis filtras padeda išlaikyti mūsų namų dulkes, žiedadulkes ir pelėsių sporas. ◎ LENGVA ĮDIEGTI, todėl jūs galite gauti atgal į valymo kuo greičiau!Tiesiog ištrinti savo senąjį filtrą ir įdėti šį naują vienas į jo vietą.Pakeičia # 969082-01 HEPA Filtras. ◎ SUTAUPYTI PINIGŲ naudojant naują oro filtrą.Jei jūsų oro valytuvas turi užsikemša arba purvinas oro filtras tai gali sukelti jį dirbti sunkiau, kuris galų gale kenkia jūsų elektros sąskaitą. ◎ GARANTUOTAS PASITENKINIMAS dėl 7 diena visiškai pinigų, banko garantijų ir patikimas Manau, kad labai Svarbus garantija.Mes esame įsitikinę, kad mūsų produktų, kad mes neturime jokių problemų suteikia jums kiekvieną denara atgal, jei esate nepatenkinti su jūsų pirkti. ◎ Pakeisti kiekvieną 1-6 mėnesiai-optimalus.

◎Pakete yra: 1 x HEPA Filtras .

Prašome pabandyti priemonė, dydį, priedus prieš perkant, ir rasite dydis gaminiai, pateikiami žemiau esančiame paveikslėlyje jei klaida yra 3-5mm, galite įsigyti jį saugiai.Tipo produktų, surinktų iš mūsų didmenininkai yra ne 100% tiksliai, tik kaip nuoroda.

Pastabos: 1 colis=2,54 cm

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai