Pašalinti Blackhead Vakuuminis Veido Spuogas Priemonė Spuogų Švaresnis Nosis Juoda Galva Siurbimo Veido Kėlimo Odos Sugriežtinimas Atjauninimo Grožis

Pašalinti Blackhead Vakuuminis Veido Spuogas Priemonė Spuogų Švaresnis Nosis Juoda Galva Siurbimo Veido Kėlimo Odos Sugriežtinimas Atjauninimo Grožis

w28897

Nauja

Yra sandėlyje

€8.24 €4.20
Vnt.

Žymos: juoda galva, juoda pašalinti vadovai, veido, microdermabrasion, deimantų mikrodermabrazija, švaresnis dulkių akučių, valyti veido, blackhead remov, juodu tašku, diamond žievelės, odos sugriežtinimas įrankis.

Pašalinti Blackhead Vakuuminis Veido Spuogas Priemonė Spuogų Švaresnis Nosis Juoda Galva Siurbimo Veido Kėlimo Odos Sugriežtinimas Atjauninimo Grožis

Savybės: Šis nešiojamas mikrodermabrazija grožio mašina ateina su 4 keičiamais patarimai, su 4 skirtingų funkcijų.Tai pirmasis grožio mašina, kuri sujungia su odos šveitimas, veido sugriežtinimas, porų nuėmimas, blackhead ir draudimo traukimas, raukšlių šalinimas rinkoje.Siurbimo didesnis, nei tradicinių comedo įsiurbimo zondo Penkis lygius, tinka įvairiems odos Skirtingų siurbimo galvutė, skirtingų Įkrovimo funkcija per USB kabelis, lengva ir patogi Funkcija: 1. Diamond odos lupimasis: Į drėkinamasis patarimas suteikia neinvaziniai gydymo išsitrinti viršutinio odos sluoksnio pašalinti negyvas ląsteles.Daro odą lygesnė, labiau rafinuotas, tekstūros, ir stangresnė skatinant savo pobūdį ląstelių atsinaujinimą. 2. Veido kėlimo: vakuumo pakėlimo sistema sukuria švelnus stimuliuojantis masažo veiksmų, skatina mikrocirkuliaciją, todėl įmonė odos ir griežtą veidą. 3. Gilus porų valymas: Unikalus maža apvali skylė dizainas, galėtų čiulpia spuogai, blackhead, arba purvo viduje poras ir giliai išvalyti poras ir užkirsti kelią spuogai. 4. Raukšlių šalinimas Unikalus mažosios elipsės formos skylę dizainas, sukuria švelnus masažas ir skatinti kampe akis, nosį, burną, giliai paveikti giliai odą, pašalinti raukšles ir išvengti gilių raukšlių. 1 x Grožio Mašina, 1 x Diamond Head 1 x Big Hole Vadovas 1 x Skylutę vadovas 1 x Ovalo formos Skylę Vadovas 1 x USB Kabelis 1 x Vartotojo Instrukcija, Kaip naudoti prietaisą: 1 Žingsnis: Jums reikia naudoti veido garlaivis arba karšto rankšluostį už 10minutes į šiltą savo veido ir atverti savo veido poras.2 žingsnis: naudodami šį prietaisą,nenaudokite apsistoti vienoje vietoje, overe 3s。 Prisiminti, kad judėti mašina aplink kryptimi, pakeliui(neturi judėti pirmyn ir atgal)

3 žingsnis: Prašome naudoti šaltą rankšluostį ar šalčio kaukę, kad arti jūsų veido poras ir po to taikyti veido moisturizers.

Laivybos Laikas:

ePacket Į JAV: 7-15 dienų

Kinija Paštu, Oro Paštu/Singapore Post: Apie 25 Darbo Dienos

Laivybos laikas Rusija bus 30-50days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.

Laivybos laikas Brazilija bus 50-100days ar ilgiau dėl griežtų vietos muitinės patikrinimo.

Jei pasirinksite DHL, "Fedex", EMS, UPS laivybos bus greičiau, paprastai 7-15 darbo dienų.

Užsakymai bus tvarkomi per 48 valandas.Jums bus pranešta on-line, kai jis siunčiamas ir sekimo informaciją, paprastai atnaujinamas per 72 valandas.

Prašome būti maloniai informavo, kad spalvų prekę galite gauti gali skirtis nuo nuotraukos ant gaminio puslapį.Prašome suprasti, kad nuotraukos yra tik informacinio pobūdžio ir turime daryti spalva tikrasis produktas kaip standartas.

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Savo Teigiamas Grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.

Jei jus tenkina jūsų užsakymą, prašome palikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždžių ir rekomenduoja mus kitiems klientams.

Mes prašome, kad jūs su mumis susisiekti dėl bet kokių klausimų dėl jūsų užsakymą vietoj to, suteikti neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar darbo ginčą, kuris nebus naudinga problemų sprendimui.

Q: Kaip aš galiu mokėti už mano užsakymą?

A: šiuo metu Mes priimame mokėjimus per Kredito Kortelę, visa Kortelę ir "Master Card".

Q: Kaip padaryti, aš žinau, kur mano, kad yra dabar?

A: yra sekimo numerį, už kiekvieną nurodymo po to, kai jis išsiunčiamas.Jums gali stebėti dėl laivybos procesą su savo užsakymo sekimo numerį atitinkamoje interneto svetainėje.

Q: ar galima man daryti urmu pirkti jūsų parduotuvėje?

A: Taip.Jei norite padaryti, pirkimas urmu, jūs galite susisiekti su mumis ir aptarti apie didmenines kainas.Mes suteikti jums geriausią kainą.

Jei turite kitų klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.mes visada suteikti jums geriausias paslaugas ir produktų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai