45M Vandeniui Korpusas Atveju GoPro Hero 9 Nardymas Povandeninis Vandens Atveju Apsauginis Dangtelis Eiti Pro 9 Priedai

45M Vandeniui Korpusas Atveju GoPro Hero 9 Nardymas Povandeninis Vandens Atveju Apsauginis Dangtelis Eiti Pro 9 Priedai

w28288

Nauja

Yra sandėlyje

€8.16 €7.34
Vnt.

Žymos: ekranas gopro hero 8, gopro 9 nardymo atveju, gopro 9 herojus, 4k go pro, už Gopro 9, dome " gopro hero 9, redmi herojus 9 byloje, lamax x7, gopro hero 9, neelu.

Įtrauka:

1. Sukurta suderinama GoPro Hero 9, šį apsauginį dangtelį gali suteikti apsaugą esant ekstremalioms lauko veikla ir gilumų nardymas.Prašome atkreipti dėmesį, kad tai nėra suderinama GoPro Hero8 ir Hero7.

2. Nereikia nuimkite apsauginį objektyvo prieš pradedant fotoaparatą į dėklą.Tiesiog atidarykite atveju, įdėkite į kamerą, ir nutraukti bylą.Ši konstrukcija gali geriau apsaugoti nuo atsitiktinio poveikio objektyvą.

3. 45M/147FT vandeniui reitingų.Vandeniui atsparus dėklas yra įrengta patobulinta vandeniui sandarinimo žiedas ir stora sagtis, padės veiksmingai išvengti vandens nutekėjimo.Galite naudoti fotoaparatą su filmuoti po vandeniu veikla, gylis 45 metrai/147 metrų, nesirūpindami nutekėjimo, ir nebus sunaikinti fotografavimo efektas, aiškus ir ryškus.

4. Korpuso len yra pagamintas ultra-storas grūdintas stiklas būtų aiškiai fotografavimo poveikį ir išvengti poveikio.Pagrindinėje byloje yra pagamintas iš aukštos kokybės touch screen grūdintas stiklas, kuris yra tvirtas ir patvarus, gali apsaugoti fotoaparatą nuo didelio poveikio lašai, įlenkimų ir įbrėžimų.

5. Greito atjungimo sagtis montavimo vietą.Jis yra pritvirtintas su greito atjungimo sagtis montavimo vietą.Šį rinkinį galima lengvai nustatyti fotoaparato prie kitų aksesuarų, tokių kaip trikojai, dviračių laikikliai, ir siurbtukas skliaustuose.Pastaba: Priedai turėtų būti perkamas atskirai.

Specifikacija:

Medžiaga: PC

Pareigos: atsparus vandeniui, dulkėms, drop-įrodymas, slėgis-įrodymas

Parama vandens gylis-apie 45 metrų / 147 pėdų atsparus vandeniui

Lęšių medžiaga: grūdintas stiklas (pralaidumas ≥95%, G aukšto kietumo ≥9H)

Taikytinos modeliai: suderinama GoPro Hero 9

Spalva: skaidrus

Pakavimo sąrašas

Vandeniui atsparus dėklas * 1

Base * 1

Varžtas* 1

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai