Lauko Nešiojamų Kasetės Dujinė Viryklė Kempingas Kasetės Dujinė Viryklė Kempingas, Žygiai, Kelionės Viryklė

Lauko Nešiojamų Kasetės Dujinė Viryklė Kempingas Kasetės Dujinė Viryklė Kempingas, Žygiai, Kelionės Viryklė

w27941

Nauja

Yra sandėlyje

€33.64 €28.93
Vnt.

Žymos: stovykla dujinė viryklė, židinys viryklė, nešiojama elektrinė viryklė, lauko viryklė, viryklė, durų krosnis, krosnelė kempingas medienos viryklė, olla kempingo dujos, sarra dujų kaitlentės, teka dujos, viryklė.

Kulka Taškų:

1、Energijos Rinkimo Edge: aukštos temperatūros vandeniui atsparaus aliuminio ir patobulintas aliuminio degiklis pasižymi stipriomis ugnies ir gera šilumos išsklaidymo.

2、Platus Savybės: atsparumas Korozijai ir jokių rūdžių.Žiedas gaisro skyles su 64 tiesiogiai jets gaisro vietose net ugnį, didelio šiluminio efektyvumo ir greito šilumos išsklaidymo.Su gera šilumos išsklaidymo, tuo apvadu, viryklė funkcijų, aukštos temperatūros atsparumo ir saugumo.

3、Kelias Funkcijas: Energijos taupymo, vėjo nepraleidžiantis dangtelis, 2.9 KW ugnies, viršįtampių apsauga, lieti viryklė, kompaktiškas ir patogus, saugos, emalio puodą stovo, elektroninių uždegimo.

4、Vėjo Pareigos: priekinio stiklo, emalio vėjo žiedas, skirtas aukštos temperatūros emalį nuo sprogimo apsaugotą gydymas.Dvigubo sluoksnio vėjo žiedas dizaino, stabilus ugnies, energijos taupymas ir efektyvesnis.

5、Įtampos Keramikos Degimas: įtampa keramikos degimo reikalauja ne baterija su vienu paspaudimu, energijos taupymo, aplinkos apsaugą ir ilgaamžiškumą.

Energijos Rinkimo Edge: aukštos temperatūros vandeniui atsparaus aliuminio ir patobulintas aliuminio degiklis pasižymi stipriomis ugnies ir gera šilumos išsklaidymo.

Platus Savybės: atsparumas Korozijai ir jokių rūdžių.Žiedas gaisro skyles su 64 tiesiogiai jets gaisro vietose net ugnį, didelio šiluminio efektyvumo ir greito šilumos išsklaidymo.Su gera šilumos išsklaidymo, tuo apvadu, viryklė funkcijų, aukštos temperatūros atsparumo ir saugumo.

Daug Funkcijų: Energijos taupymo, vėjo nepraleidžiantis dangtelis, 2.9 KW ugnies, viršįtampių apsauga, lieti viryklė, kompaktiškas ir patogus, saugos, emalio puodą stovo, elektroninių uždegimo.

Vėjo Pareigos: priekinio stiklo, emalio vėjo žiedas, skirtas aukštos temperatūros emalį nuo sprogimo apsaugotą gydymas.Dvigubo sluoksnio vėjo žiedas dizaino, stabilus ugnies, energijos taupymas ir efektyvesnis.

Įtampa Keramikos Degimas: įtampa keramikos degimo reikalauja ne baterija su vienu paspaudimu, energijos taupymo, aplinkos apsaugą ir ilgaamžiškumą.

Pakavimo Sąrašas:

1 * Dujinė Viryklė

1 * Lagaminas

1 * Langų

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai