USB-PSI Už Siemens S7-200 PLC Programavimo Kabelis USB į RS-485 Adapteris Simatic PLC USB/PSI Sąsaja Atsisiųsti Kabelis

USB-PSI Už Siemens S7-200 PLC Programavimo Kabelis USB į RS-485 Adapteris Simatic PLC USB/PSI Sąsaja Atsisiųsti Kabelis

w27818

Nauja

Yra sandėlyje

€7.26
Vnt.

Žymos: logotipas plc, RS485 į USB, fx3u plc, plc adapteris 3, 6ed1052, minu usb kabelis, s7 200, plc, plc " siemens s7 1200 vadovas, simatic jungiklis.

2007Yellow Versija Kabelis USB-PPI buvo nutrauktas 2016 m.!!!

Modelis: USB-PPI Ekonominių Versija

Gamintojas: Amsamotion

Kilmė: Guangdong, Kinija

Sąsaja:USB-9pins Male plug

Kabelio Ilgis: 2.5 M

Baud Normą: Parama 9.6 KBD/S、19.2 KBD/S (nepalaiko 187.5 KBD/S )

garantija:

1. Visos mūsų prekės:s patikrintas, geras, prieš pristatymas.

2. Mes teikiame pirkėjui grąžinti ir pvm grąžinimo paslauga.Jei nesate patenkintas, kai gausite prekę, prašome grąžinti per 14 dienų pakeitimo, arba pinigų grąžinimo.Pirkėjas sumoka siuntimo išlaidas.

3. Mes teikiame pirkėjas nemokamai ir neribotą techninę paramą, jei turite kokių nors naudojant problema su mūsų prekės.

pristatymas:

1.Mes laivas jūsų užsakymų per 1 darbo dienas po apmokėjimo išvalytas.

2.Prekės vežamos per pasirinkote laivo režimu.Ji paprastai trunka 12-30working dieną, visame pasaulyje priklauso nuo paskirties jus gyvai.Tačiau kai kurios šalys, tokios kaip Brazilija, Čilė, Peru ar Afrikoje, kai kuriose atokiose vietovėse, ir tt, gali tekti 45-60 dienų (atidėtas šalyse?muitinės, tranzito stotis ir kt.).

Ir tarptautinių laivybos buvo sudėtinga ir dėl abiejų šalių muitinės,tranzito stotis ir pan.Ji gali trunka ilgiau nei tikėtasi.

Jei jums nereikia gauti elementą po 30 dienų, prašome susisiekti su mumis laisvai, mes stengiamės išspręsti pristatymo problema.

3:Jei šios prekės, vežamos DHL, EMS ir kitų express pristatymas ji pasieks jūsų 3-7 dienų arba 5-10 dienų.

Atsiliepimai:

1: Prašau, duok man teisingą atsiliepimus baigus sandorį.jei esate patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "TOBULAS 5 ŽVAIGŽDĖS".Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį.

2: Jei nesate patenkintas mūsų paslaugomis,Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingas, neigiamo grįžtamojo ryšio arba atidaryti bet kokį ginčą.prašome susisiekti su mumis ir pateikti mums galimybę išspręsti šį klausimą jums,Mes pažadą mes jums išspręsti šį klausimą jums per 2 dienas.

Kitas Politikos Kryptis:

1:Laiškus ir laiškus būtų atsakyta per 24 valandas, nuo pirmadienio iki penktadienio (išskyrus valstybines šventes)

Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau

2:.Rimtas Pirkėjas Tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate, kad visi

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai