Kinijos 2020 Feng Pai Juodoji Kiniška Arbata Dianhong Klasikinis 58 Raudonoji Arbata 380g

Kinijos 2020 Feng Pai Juodoji Kiniška Arbata Dianhong Klasikinis 58 Raudonoji Arbata 380g

w27774

Nauja

Yra sandėlyje

€25.32
Vnt.

Žymos: dian hong arbata, juodoji kiniška arbata, dab plius, kiniška arbata, dietinis produktas, dian hong, obd scan įrankį, skirtą "android", nana osaki, rytų grožio automobilį, mirti arbata.

Grynasis Svoris: 380g/bag,

Produktas data: 2020 metų.

Kaina: kaina yra tik vieną langelį 380g Arbatos, Ne incluidng Samadoyo 500ml Arbata Infuser Puodelis.

Tinkamumo laikas: 36 mėnesių

Saugojimas: saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.

Gamyba: Gaminamos pagal Yunnan provincijoje Yunnan Dianhong Group Co.,Ltd.

Dianhong Feng juosta klasikinis 58 serija juodoji arbata yra pagaminta iš lapų iš Fengqing plačių lapų arbatos augalai, kurių sudėtyje yra turtingas arbatos polifenolio naudojant mokslinį metodą ir vyksta griežtai technologinį procesą.Produktas yra pažymėtas kompaktiškas ir storas tvist, juodas ir blizgus blizgesį, gerai matomoje aukso plaukai ,ryškiai raudonos spalvos skysčio,sodraus skonio, tirštas aromatas ir išgauti daugiau kaip 40% po infuzijos.Nacionalinės Vertinimo 1985 arbatos laimėjo Skiedra Apdovanojimas šalies dėl savo geros kokybės

Dianhong Arbatos sukurtas 1939 m. su daugiau nei 70 metų istoriją,jis buvo apdovanotas valstybės, Sidabro prizo kokybės, garsaus Kinų Arbatos ir Užsienio Dovana Arbatos Užsienio Svečiai.

Feng Prekės ženklo Arbatos registruotų 1983 m., jis yra vienas iš garsaus Kinų juodosios arbatos.

Vis daugiau duomenų rodo, kad geriamojo juodoji arbata yra 9 heath išmokas, kaip ir šios:

1. Juoda arbata turi antioksidantų, kurie leidžia išvengti žalos, kurią sukelia laisvųjų radikalų, kurie gali sukelti daugybę ligų.

2. Geriamojo juodoji arbata gali padėti sumažinti širdies priepuolių ir insulto, nes tai padeda plėsti arterijose, kuris padidina kraujo tekėjimą į širdį.

3. Tyrimai parodė, kad juodoji arbata gali būti naudojama kovojant su vėžiu.Savybės arbata lėtina augimo vėžinių ląstelių nesunaikinant sveikų ląstelių.

4. Arbata taip pat manoma, kad padeda atitolinti senėjimo procesą.Šiandien yra daug kovos senėjimo kremai ir losjonai, kurių sudėtyje yra arbatos ekstraktai padeda odai atrodyti jauniau.

5. Geriamojo juodoji arbata gali padėti deginti riebalus ir pagreitinti medžiagų apykaitą.Tai daro jį idealiu gerti tiems, kurie nori numesti svorio, arba kurie naudojasi reguliariai.

6. Geriamojo arbata, pavyzdžiui, juoda ir žalia arbata padeda sumažinti blogojo cholesterolio ir didina gerojo cholesterolio kiekį

7. Arbatos sudėtyje yra fluorido, kuris gali padėti išvengti karieso, stiprinti dantų emalį.

8. Tiems žmonėms, sergantiems cukriniu diabetu, gerti arbata gali padėti sumažinti gliukozės lygis, kuris gali sumažėti rizika, kataraktos, ir kitų sąlygų, atsiradusių dėl diabeto.

9. Tyrimai parodė, kad naudos iš juodosios arbatos yra sumažėjęs, kai pieno yra pridėta.Taigi, siekiant pasinaudoti puikiais naudą sveikatai, apie tai arbatos, tai rekomenduojama, kad jums nereikia imtis savo arbatos su pienu ar cukrumi.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai