Silikono Dervos Rinkiniai Papuošalų Liejimo Formų Įrankiai Epoksidinės Dervos Papuošalai Priėmimo Rašiklio Laikiklis "Pasidaryk Pats" Amatų

Silikono Dervos Rinkiniai Papuošalų Liejimo Formų Įrankiai Epoksidinės Dervos Papuošalai Priėmimo Rašiklio Laikiklis "Pasidaryk Pats" Amatų

w27688

Nauja

Yra sandėlyje

€3.99 €3.00
Vnt.

Žymos: epoksidinės dervos pelėsių stich, pelėsių pen, popieriaus epoksidinės dervos sluoksnį, unikalus epoksidinės dervos sluoksnį, plunksnų raštas, amatų pen, epoxyd dervos sluoksnį, kinija žymeklis, epoxi dervų rinkinys, "pasidaryk pats" rinkinys pen.

Daugiafunkcinis Dervos Pelėsiai: 3D geometrinis dervos liejimo formų skysto molio, epoksidinė derva, uv derva, muilo priėmimo, jewel crafting projektus, pakabukas epoksidinės dervos priėmimo ir kt.

Medžiaga: tai sakai formos yra pagaminti iš kokybės minkšto silikono, kuris yra permatomas, todėl, kad jūs galite aiškiai matyti viduje šie pelėsiai, lengva naudoti ir valyti.

Aukštos Kokybės: Tai silicio pelėsių yra su kokybės patvarus silicio pagal pažangias technologijas.Galutinis produktas yra aukštos skaidrumo, lanksti ir lengvai nusiimti nuo pelėsių.

Lengva de-pelėsiai: Šios silikoninės formos yra su sklandžiai ir blizga interjero, sumažinant poreikį sumažinti nugaros ir lenkijos gatavo dervos elementus.Jis bus lengvai iššokti, ar galima naudoti dervos pelėsių purslų, kurie gali padėti jums išplėsti jūsų silikono formų gyvenimą.

Kiekis ir pastabos: Prašome nuolat liejimo formų, švarus, prieš taikant geriau amatų poveikis

dydis: 5.7*6.2 cm

Spalva: skaidri, balta

Pakuotės Turinys:

1* forma

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai