Korėjos 925 sterlingas sidabro žiedas INS paprasta mažų geometrinių meilės bambuko moterų žiedo atidarymo sidabro žiedas "M" yra 13 žiedas

Korėjos 925 sterlingas sidabro žiedas INS paprasta mažų geometrinių meilės bambuko moterų žiedo atidarymo sidabro žiedas "M" yra 13 žiedas

w27649

Nauja

Yra sandėlyje

€9.29 €5.57
Vnt.

Žymos: 925 žiedo turkija, spalvotų 925 žiedo, 925 korėja žiedas, prieš 925 žiedo, 925 japonija žiedas, 925 žiedo ratą, visos 925 žiedo, 925 indijos žiedas, arg 925 žiedo, ys 925 žiedo.

M" yra 13 raštą lotyniškais rašmenimis.Semitų žmonių jį naudoti išreikšti "kalnas", Romėniškais skaitmenimis išreikšti "litų", priešdėlis Tarptautinės Sistemos Vienetų, reiškia "milijonų", ir tai yra dainos pavadinimas Ayumi Hamasaki 19 vieną.

/ Bylose, kuriems reikia dėmesio /

Medžiaga: S925 Sidabro ir nbsp;

Paauksuotų papuošalų paprastai dėvėti prisiekiu dėmesį, kad išvengti smūgių, trinties su kietais objektais

Vengti sąlycio su rūgštimi medžiagų ir organinių druska, o prakaitas yra lengva būti oksiduotas paviršiaus papuošalai

Po dėvėti, nuvalykite jį su alkoholiu ir išsaugokite jį

Tik atsižvelgiant gerą rūpintis papuošalus jie gali būti naudojami kaip naujas ilgą laiką

Klausimas

1. Yra produktas, originali sidabro?

Sveiki!Visi mūsų produktai yra gryno sidabro papuošalų su sidabro kiekis 92.5%.Kiekvienas produktas palaiko tikrinimo, ir jūs galite siųsti prekes į atitinkamas institucijas dėl pakartotinio patikrinimo.

2. Kaip yra produktų didmeninės ir kaip ji yra platinama kitų vardu?Kaip paketą?

Sveiki!Mūsų produktai yra 100 juanių arba 5 vnt mišrios partijos.Kaip ir siuntą, mūsų įmonė yra nepriklausomas departamento veikti, be jokio mokesčio viduryje.Be to, mes galime pateikti mūsų duomenų paketas, skirtas fotografuoti, ir siunta klientas gali tiesiogiai pateikti užsakymą Internetu.Didmeninė 300 juanių iš nacionalinio paketo, 1000 juanių iš pakuotės Shunfeng.Pašto išlaidos: 7 juanių už įprastą, greitas pristatymas visoje šalyje, 13 juanių už Shunfeng Guangdong Provincija, 23 juanių ne Guangdong Provincija, 25 juanių už atokiose vietovėse, ir moka Honkongo, Makao ir Taivano kartu!

Gali bet kokį produktą galima pritaikyti?Galiu pacituoti pirmą kartą per nuotraukas ar pavyzdžius?

Sveiki, visi papuošalai gali būti pritaikyti pagal mūsų įmonės.Galite pradėti pritaikyti juos per nuotraukas ar fizinių produktų.Mes galime padaryti bendrą kainų nustatymo per nuotraukas.Jei mes pereiti pavyzdžių, galime iš esmės citata gana tiksli kaina.

4, jūsų produkto gamybos arba pagaminti pagal užsakymą riba yra didelis?Kiek dienų ar gamybos ciklo imtis?

Sveiki, slenkstis, bendradarbiauti su mūsų kompanija yra labai patogus.Jei leidimas mokestį moka klientas savo sąskaita, mūsų įmonė gali pritaikyti produkto kiekis nuo 100 vnt, ir mes galime grąžinti edition mokestį, kai sukauptas pritaikymas pasiekia 300 vienetų. 300 vienetų vienu metu, nemokamai valdybos mokestis.Jei yra 100 vienetų, 300 vienetų, arba 1000 vienetų pavienių produktų, pagal prielaida, įprasta stilius ne, natūralaus akmens, sidabro papuošalai, jei yra versija, tai užtruks 4-5 dienas iš 100 gabaliukai, 5-7 dienų nuo 300 vienetų, 7-10 dienų nuo 1000 vienetų, bei kitų gamybos ciklus, išskyrus švenčių dienomis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai