4G LTE 2G GSM Dual Band 800/900MHz Mobiliojo ryšio Signalo Stiprintuvas Juosta 20/8 Korinio ryšio tinklo Signalo Stiprintuvas, Namų Biuro Kartotuvas Rinkinys

4G LTE 2G GSM Dual Band 800/900MHz Mobiliojo ryšio Signalo Stiprintuvas Juosta 20/8 Korinio ryšio tinklo Signalo Stiprintuvas, Namų Biuro Kartotuvas Rinkinys

w2699

Nauja

Yra sandėlyje

€168.86 €151.97
Vnt.

Žymos: 5 juostos kartotuvų, 20 juosta, gsm lte kartotuvų, 800 kartotuvų, 4g signalas, stiprintuvas pradėti, gsm signalo slopinantys, baolishi makiažas, signalo stiprintuvas, wifi, dual band, stiprintuvas automobilį.

4G LTE 2G GSM Dual Band 800/900MHz Mobiliojo ryšio Signalo Stiprintuvas Juosta 20/8 Korinio ryšio tinklo Signalo Stiprintuvas, Namų Biuro Kartotuvas Rinkinys

Mieli Visi,

Prašome atkreipti dėmesį prieš pateikdami užsakymą:

1. Prašome patvirtinkite savo mobiliojo telefono dažnis pirmą kartą prieš jums pirkti, jei jūs neturite žinoti, kaip patikrinti, jūs galite susisiekti su mumis arba skambinkite jūsų mobiliojo ryšio operatoriaus.Dažnis nesutampa, signalo stiprintuvas negalite darbai.

2. Prašome įsitikinkite, kad y savo mobilųjį telefoną, galite gauti ne mažiau kaip 1 barai signalus ne , kitaip šio signalo stiprintuvas negalite darbai.Jam reikia lauko gera ryškiai pagerinti savo patalpų signalas.

3. Paskutinis, bet ne mažiau, įdiekite sekti mūsų diegimo veiksmus.Jei tikrai negali kūrinių, prašome susisiekti su mumis pridėti nuotraukas ar vaizdo, kad mes galime padėti jums patikrinti ir išspręsti šią problemą už jus.

Ką daro jos skiriasi su kitų stiprintuvas?

Funkcijų mūsų signalo stiprintuvas yra:Platus Įėjimo Įtampos;Savarankiškai virpesių Panaikinimo;Neveiklumo Mode;Automatinis stiprinimo reguliavimas;Automatinio Maitinimo išjungimo;Rankinis Įgyti Kontrolę;Automatinė Lygio Kontrolė.

Mes siūlome trijų mėnesių nemokama pakeitimo ir penkerių metų garantija.

Platus aprėpties

Ji gali garantuoti geresnį signalo išėjimas su sąlyga, kad signalas yra silpnesnis.Signalo stiprintuvas priimančiosios gali būti skirtas visai šeimai,siekiant visus aplink ir ne aklavietę zonoje.

Poveikis stiprintuvo signalas yra akivaizdus

Signalas yra geriau, ryšio Interneto greitis yra nevaržoma.

Neveiklumo Režimas

Kai vartotojas į skambučius, prietaisas veikia laukimo režimu, uplink galios stiprintuvas yra išjungtas, o statinis galia sumažėjo 30 proc., kad norint pasiekti tikslą, energijos taupymas.

Įrengimo būdas antenos

Montavimas: 1. Įsitikinkite, kad yra atskiras sienos tarp patalpų ir lauko antenos, taip, kad dvi antenos signalo nereikia trukdyti viena kitai. 2. Prašome atstumas patalpų ir lauko antena yra daugiau nei 10 metrų ir padaryti ne įdėti juos į tą patį lygį.

W orking principas stiprintuvas

Išorinės antenos prieigos stiprus signalas iš ląstelių bokštas ir siųsti jį į stiprintuvas per kabelį.Startinio gauna už signalo ir sustiprina jį, ir siunčia jį į vidų antenos.Viduje antenos transliacijas padidino signalą į prietaisų jūsų namuose.

Elektros specifikacijos

Uplink

Transliacijos

Dažnio Diapazonas

LTE(Juosta 20)

832~862MHz

791~821MHz EGSM(Juosta 8)

885~915MHz

930~960MHz

Maks .Pelnas

Kaip 60dB

Kaip 65dB

Maks.Išėjimo galia

Kaip 20dBm

Kaip 10dBm

Pelnas Lygumo

Kaip 10dB(P-P)

Automatinis Stiprinimo Reguliavimas

≧20dB

Automatinis uždaryti

Kai savarankiškai virpesių atsiranda arba slopinimas vertė pasiekia 20dB, atitinkamą nuorodą maitinimas yra išjungtas.

Klaidingas Emisijos

9 khz~1GHz

≦-36dBm @ 3KHz

1GHz~12.75 GHz

≦-30dBm @ 3KHz

Triukšmo Lygis

≦6dB

VSWR

≦1.8

Grupė Atidėti

≦1.5 µs

LEDIndicator

Standartas

LED Indikatorius

ŽALIA

Normalus

RAUDONA

Savarankiškai virpesių įvyksta ir atitinkama nuoroda yra automatiškai uždaromos,

Mechaninė Specifikacijos

Standartas

I /O Prievado

N-Moteris

Varža

50ohm

Darbinė Temperatūra

-25ºC~+55ºC

Aplinkos Sąlygos

IP40

Matmenys

147mm*105mm*23 mm

Svoris

0.43 Kg

Maitinimo Šaltinis

Įvesties AC100~240V 50/60Hz,output DC 5V

Kaip pasirinkti tinkamą stiprintuvas prieš padaryti kad

Jei jūsų telefonas yra "Android" sistema, galite atsisiųsti Programėlę "LTE " Discovery" patikrinti LTE dažnių Juosta Numerį.

Jei jūsų telefonas yra "Apple" sistema, prašome skambinti NR. *3001#12345#* ,tada spauskite Skambinimo mygtuką.Spustelėkite "Tarnauja Ląstelių Info" , pažymėkite "Dažnis Band "Rodiklis".

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai