SUPCASE "iphone" X XS 5.8 colių Padengti Vienaragis Vabalas UB Serijos Premium Hybrid Apsaugos Aiškiai "iPhone" X Xs

SUPCASE "iphone" X XS 5.8 colių Padengti Vienaragis Vabalas UB Serijos Premium Hybrid Apsaugos Aiškiai "iPhone" X Xs

w26902

Nauja

Yra sandėlyje

€10.97 €9.54
Vnt.

Žymos: dangtelis, skirtas "iphone" 11 promax, supcase, padengti iphone xs tpe, iphoned x atveju, atveju iphon, labas phone 7, molang telefoną atveju "apple", stiklo huawei p40 lite, žaislas vienaragis, 3in1 atveju.

SUPCASE "iphone" X XS 5.8 colių Padengti Vienaragis Vabalas UB Serijos Premium Hybrid

Apsaugos Aiškiai iPhone Xs X

Produkto Aprašymas >>>

Vienaragis Vabalas Aiškiai Atveju, "iPhone" X XS, kur gyvena, apsaugos, minimalizmas, ir stiliaus susikerta.Skaidrus, atsparus įbrėžimams, tvirtinimo plokštelė derinti su vaikjuostės, amortizatoriumi rėmo sukurti atveju, kad yra taip pat patrauklus, nes ji yra ekranas.Dvigubų briaunų ir rėmelio apsaugo fotoaparato ekraną nuo nepageidaujamų įbrėžimų ir smūgių, tekstūra spaustuvai, ir mažo-didelio tūrio dizainas apledėjimo ant torto.Jei norite atveju, kad rankenos smūgių ir skaidres į savo kišenę, be šurmulio, kad UB, Aišku, už jus.

Savybės >>> Suderinama su "Apple ""iPhone" X (2017 M. Laidos) ir "Apple ""iphone" XS (iki 2018 m. Laida).Plonas, forma montavimo, minimalistinio dizaino su skaidriu atgal, apibrėžta kraštų ir sklandžiai baigti, Pagaminti iš smūgiams sugerti aukštos klasės TPU ir PC medžiagų, prieinamas kelių spalvų Visomis Telefono Funkcijomis, Mygtukais ir jautrumas yra prieinami ir lengvai valdomi (byla įdiegta Padidėjęs bezel suteikia papildomą apsaugą jūsų ekraną nuo triuškinantis Pakuotė:

Telefono dėklas x 1

Gera Apžvalga Iš Kitų Parduotuvė SUPCASE Telefono dėklas:

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai