10vnt 1P 2P 3P 5P 3F 5F 7F Tatuiruotė Kasetė Adata Antakių Lūpų permanentinis Makiažas Microgigmentation Prietaiso Tatuiruotė Mašina

10vnt 1P 2P 3P 5P 3F 5F 7F Tatuiruotė Kasetė Adata Antakių Lūpų permanentinis Makiažas Microgigmentation Prietaiso Tatuiruotė Mašina

w26856

Nauja

Yra sandėlyje

€7.59 €6.45
Vnt.

Žymos: lūpų blizgesys, mini ha, leonas 5f fr, medžiaga tatuiruotė, krepšys pmu, CUAV, 1rl kasetė adata, ritė linijinės tatuiruotė mašina, pėdsaką palapinė, canbus padidinti.

Aprašymas:

1:dydžiai mes turime yra 1P 2P 3P 5P 3F 5F 7F. 2:Esame gamintojas šios tatuiruotė adata kasetė.Jei jums reikia daugiau,mes jums labiausiai konkurencinga kaina, net ir išsiųstas DHL, "Fedex" 3:Ši tatuiruotė adatos gali būti naudojama lūpų,Lūpų linijinės,akių kontūro ir kūno tatuiruotė. 4:Mes taip pat turime daug stiliaus tatuiruote elementus ir manome, kad tai bus mūsų gražus pradžia. 6:Viena tatuiruotė adatos yra vienas supakuoti ir 10vnt vienas maišas su vienas dydis. 7: Jei nesate tikri, ar jis dirba su savo mašina, prašome patikrinkite su mumis prieš užsakymą.

Adatos Nuotraukos:

Prekės Ženklo Istorija

Prekės Guapa buvo kilęs iš ispanijos, jos reikšmė yra gražus.

Mūsų įmonė (Lamigo Industrial Co.,ltd )įkūrėjas Ponas Aleksas paėmė šį žodį, kaip ženklą į permanentinis makiažas srityje.Jis skirtas siūlanti pažadėjo kokybės PMU produktus visiems nuo 18 metų, kurie nori ištaisyti estetinių problemų savo antakių ir lūpų ir nori pasiekti savo grožio.Guapa prekės ženklo produktai buvo parduodami daugelyje šalių per apsipirkti internete, ir oversea parodose, nors jis yra dar jaunas, pavyzdžiui, JAV, Brazilijoje, Kanadoje,Meksikoje,Rusijoje ir ES šalyse.Laimei, mes jau gavo daug teigiamų atsiliepimų iš mūsų garbė klientams.Mes Guapa prekės skirtas lyderis PMU produktų tiekėjas visame pasaulyje.Mes nuolat juda pasiūlyti daugiau pažangių moderniųjų technologijų, saugaus ir sveikatos produktai ateityje.Tikimės, kad mūsų produktai gali būti už jus greitu.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai