Smart Temperatūros Ekranas Terminis Puodelis Vakuumo Izoliacija Vandens Butelis Nerūdijančio Plieno Kavos Termosas Kelionės Puodelis Su Arbata Infuser

Smart Temperatūros Ekranas Terminis Puodelis Vakuumo Izoliacija Vandens Butelis Nerūdijančio Plieno Kavos Termosas Kelionės Puodelis Su Arbata Infuser

w26393

Nauja

Yra sandėlyje

€3.95 €3.55
Vnt.

Žymos: termosas karšto temperatūra, prarasti arbata infuser butelis, infuzuoti puodelis, mijia thermo butelis, "supor butelis vakuuminės, smart butelis mažas, izoliuotas buteliuko arbatos, daug nerūdijančio plieno puodelis, smart didelis termosas, temperatūra termosas.

Ypatybė:

1.Nešiojamų ir patvarus.Idealiai tinka keliauti, veiklos lauke, automobilyje, biure, namuose, mokykloje, gamtoje, karšto joga, žygiai, stovyklavimas ir t.t.

2. Su HD LCD jutiklinis ekranas greitai realaus laiko vandens temperatūros ekranas.Leiskite jums gerti vandens, kuris labiausiai tinka temperatūra bet kuriuo metu, bet kurioje vietoje.

3.Pagaminta iš 304 nerūdijančio plieno, dvigubo sluoksnio dulkių dizainas, saugus, BPA-free ir eco-friendly, jokio kvapo ir lengva valyti.Ji gali išlaikyti karšto arba šalto vandens 12 valandų.

4.Šis dulkių kolbą vandens butelį, taip pat gera talpykla kavos, Sulčiaspaudė, pieno, alaus, gėrimų ir kasdien hidratacija.Geriausia Dovana šeimai ir draugams.

Specifikacija:

Medžiaga: 304 nerūdijančio plieno

Komplektą sudaro: 1X termosas

Spalva: kaip parodyta paveikslėlyje

Dydis: 6.5*22.5 CM

Skelbimas:

1. Kai jus, kad, pls dėmesį, kad yra du dangteliai, tai kolbą, vienas led dangtelis, dar vienas yra normalus dangteliu.

2. Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas, pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

3. Spalvos gali būti skirtingos, kaip skirtumas ekranas,pls suprasti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai