50pcs Mini Lagaminas Kraft Popieriaus, Saldainių Dėžutė Dovanų Dėžutė Kelionių Tematikos Vestuves Džiaugtis Svečiai Gimtadienio Prekes

50pcs Mini Lagaminas Kraft Popieriaus, Saldainių Dėžutė Dovanų Dėžutė Kelionių Tematikos Vestuves Džiaugtis Svečiai Gimtadienio Prekes

w26066

Nauja

Yra sandėlyje

€3.79 €2.85
Vnt.

Žymos: gimtadienis dekoro šalis, Kraft Popierius, užrašykite, mažas lagaminas, 45 colių lagaminas, kraft maišelis, fila batų, vyrams, dovanų dėžutėje, lauke storag, kartono laivas.

Savybės:

1. Tinka vestuvių saldainių dėžutės, šios naudai dėžės yra tiekiamos butas paketą ir nėra sudaryta.Ji yra greita ir labai lengva surinkti.

2. Ne juosta arba klijais reikia, surinkimo dėžės tiesiog susikabinti į save su pre-cut skirtukus ir laiko tarpsnius.Originalaus įpakavimo yra plokščia, bet tai trunka tik kelias sekundes, kad surinkti.

3. Už dėžės saldainių ar mažų dovanėlių, tai taip pat gera daugelio šalių ir gali būti teikiama šeimos nariams ar kaip kalėdinę dovaną.

4. Pakuotės auksinių svogūnų ir sidabro svogūnai, Jis yra gražus ir fasion.Vidaus apdaila, gražus ir gražus.

5. Šis saldainių dėžutė lankstymo yra labai lengva ir sulankstyti apačioje galite paspaudę cukraus.

Aprašymas:

Šis produktas yra saldainių dėžutė, kurioje yra labai lengvai sulankstoma ir gali būti naudojamas kaip vestuvių saldainių dėžutė nustatyti.

Techniniai duomenys:

Spalva: balta + geltona

Svoris: 7.5 g/vnt.

Forma: stačiakampis

Medžiaga: baltas kartonas + kraftpopieris

Dydis: 7.6*5*2.6 cm

Pakuotė:

50 vnt./set * Saldainių dėžutė

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai