Robotime 183pcs Retro "Pasidaryk pats" 3D Ranka Sukamas Kino Projektorius Medinių modelių Kūrimo Rinkiniai Asamblėjos Vitascope Žaislas Dovana Vaikams Suaugusiųjų

Robotime 183pcs Retro "Pasidaryk pats" 3D Ranka Sukamas Kino Projektorius Medinių modelių Kūrimo Rinkiniai Asamblėjos Vitascope Žaislas Dovana Vaikams Suaugusiųjų

w25623

Nauja

Yra sandėlyje

€70.35 €36.59
Vnt.

Žymos: mediniai medžiai, žaislai, dekoro medinis, gamintojas modelis, 3d metalo puzzl, "pasidaryk pats" electron rinkinys, mini projektorius, amatų medienos, amatų, NINTENDO JUNGIKLIS, pagalbos pirmasis rinkinys.

Pristatymo Paslaugos

Pasirinkti, kad laivas iš sandėlių užsienyje, turėtų gauti greičiausias gavimo patirtis(paprastai nuo 2 iki 6 darbo dienas), ir nėra jokių tarifų rizikos.Sveiki.

Produkto Informacija

Medienos gabalas:183pcs; Surinkimo laikas:apie 4 val.Rekomenduojame amžius:14+,vaikai iki 14 metų gali visiškai asamblėja kartu su savo tėvais.

Produkto Aprašymas

Produkto Rodyti

Prekės Informacija

Sekite anglų instrukcijas žingsnis po žingsnio.Tai trunka apie 4 valandas užpildyti.Lazeris pjovimo,surinktos sagtis,kiekviena dalis turi atitinkamą kodą, kuris leidžia surinkti lengviau.Tai daugiau nei tik modelio,jis gali iš tikrųjų rodo, kino Chaplin ' s《Laikų》.Šiuo metu filmas yra tik vienas,daugiau filmų bus atnaujinti ateityje.

Gaminio Dydis

Paketas Rodo—Derliaus Dovanų Pakavimo Dėžutė

Anglų instrukcijos+6 Pjaustytuose medienos lakštai+Švitrinis+Juostos+Roll film+Variklis+Medinės lazdelės.Pranešimas:vaškas yra draudžiamas tarptautinio oro laivybos,mes turime į juos dėmesį, jei užsakymas yra išsiųstas oro.Ačiū už supratimą.Jis naudojamas siekiant sumažinti trintį, ne itin,galėtų būti pakeistos žvakės.

Pristatymo Paslaugos

DUK

Q: Ar produktas ateiti su filmo?A: TAIP, yra viena flim,Chaplin ' s 《laikų》 Q:tai standartinė 35mm filmas?A:Ne,tai unikalaus dizaino,24mm Q: ar Yra būdas nusipirkti daugiau filmų?A:šiuo Metu neveikia, daugiau filmų bus atnaujinta ateityje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai