"Samsung S7 S8 S9 S10 S20 Plius Lite Ultra Telefono dėklas Reljefinis Odos Piniginės" Telefono dėklas skirtas Galaxy Note 8 9 10 Plius A70 A71

"Samsung S7 S8 S9 S10 S20 Plius Lite Ultra Telefono dėklas Reljefinis Odos Piniginės" Telefono dėklas skirtas Galaxy Note 8 9 10 Plius A70 A71

w2557

Nauja

Yra sandėlyje

€5.05 €4.14
Vnt.

Žymos: ilgai smartphonach, alyvos sandariklis 20x33x5, alyvos sandariklis 30 41 7, alyvos sandariklis 16x24x5, alyvos sandariklis 30x39x8, lempos siuvinėjimas, ilgos kojinės argyle, lempos, e14 aukso, alyvos sandariklis 14x25x6.

Savybės

- 100% visiškai Naujas, Aukštos kokybės PU oda atveju.

- Unikalus dizainas leidžia lengvai naudotis visi mygtukai, valdikliai ir uostuose nereikia pašalinti atveju

- Suteikia apsaugą nuo įbrėžimų, smūgių, purvo, riebalų ir pirštų atspaudų.

- Lengva naudoti, lengvas, Elegantiškas statybos ir susiuvimo

- Puikiai tinka jūsų mobilusis telefonas, flip stiliaus, lengva pašalinti ir įdiegti.

Medžiagos -- Prabangūs, Aukštos Kokybės Oda, Puikiai parodyti savo statusą

Tipo -- 100% brand new, mažmeninės pakuotės yra opp krepšys

Paketas apima

1 X Telefono Dėklas

Shenzhen Qianyuan Digital Technology Co., Ltd.dėmesio projektuojant, kuriant ir gaminant aukštos kokybės mobilus telefonas odos apvalkalas ir mobiliųjų telefonų priedai produktus, ir atlieka OEM (agentas perdirbimo) bendradarbiavimas su didžiausia pasaulyje garsaus prekės ženklo aksesuaru bendrovių, ir pradėjo tūkstančiai karštų parduodamų produktų.Laukiame visų didžiausių prekiautojų konsultuotis ir didmeninės pirkimo!

Dear klientas:

1. Visas prekes mūsų parduotuvėje yra aiškiai pažymėtos, ir ne counter-pasiūlyti.Dėkojame už jūsų bendradarbiavimą! (urmu užsakymus galima derėtis)

2. Prekes parduotuvėje yra paimti natūra.Dėl skirtingos šaudymo įgūdžius ir šviesos ar chromatines aberacijas įvairių monitoriai ir kt., chromatines aberacijas tarp nuotraukų ir daiktų gali būti dėl to, tai yra normalus reiškinys.Produktams taikomos realių objektų.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš pradėdami fotografuoti, kad būtų išvengta nereikalingų problemų ir nesusipratimų.

Prašome pirkėjas privalo patikrinti prekių gavimo metu.Jei kurjeriui turi pasirašyti ją pirmą, ir tada patikrinti prekes, būtina, kad reikia kurjerių būti pateikti tikrinimo, jei prekių vežimo problemas, būtina, kad kurjeris atlikti trečiosios šalies paramą, laiku suteikti reikiamą nuotraukos ir kita informacija, patogus mūsų teigia, perdirbimas.Jei kurjeriui lapai ir randa problemą, mes negalime gauti įrodymus ar pateikti ieškinį dėl pirkėjo.

Jei nėra pakeisti šiame gaminyje, mes susisieksime su jumis per Wangwang.Krautuvininkas stiprus prašymą: kai perkate, prašome užpildyti jūsų gauna išsamią adreso + telefono numeris (svarbiausia).Prašome pasirinkti, "kitų rajonų", fotografuojant produktus, todėl, kad mes nežinome, kuris logistikos įmonės gali būti saugiai pristatyti (nereikia pildyti mobiliojo telefono numerį, išjungti bet kuriuo metu, todėl, kaip susisiekti su jumis laiku ir išvengti nesusipratimų!)

6. Dėl dažnai keisti skaitmeninės rinkos kainą, pirkėjai turėtų pirkti prekes, remiantis kaina, dėl pirkimo dienos, negali būti perkamos remiantis kainų sumažinimo, reikalauti grąžinti į parduotuvę.

Jei mokate 15 d. vidurdienį, tą pačią dieną, galite paprastai laivas sandėlyje tą pačią dieną.Mokėjimas yra siunčiami kitą dieną po 15 val.Tai paprastai galima per 4 dienas.Kiek laiko siunta, mes tik apytikriai, kad ten bus kartais gali būti tikras aplinkybes, prašome būti ypač trokšta, draugų ne šaudyti.Susidarius ypatingoms aplinkybėms, mes susisieksime su kurjerių kompanija kuo greičiau išspręsti.Jei apskaičiuotas laikas, neatvyko, prašome pirkėjas draugai informuoti mane laiko, aš padėti jums susisiekti su kurjerių įmonės ir pasiteirauti.

8. Rasite internete Wangwang krovinių

[Svarbūs klausimai]

1. Jei turite kokių nors problemų, gavęs prekes, prašome susisiekti su mūsų parduotuvėje pirmą kartą.Nereikia patvirtinti, kad gavo iš karto, ir pateikti vertinimo bendrovės.Mūsų įmonė turi galimybę ir jėgų išspręsti bet kokį pagrįstą nuomonę ir reikalavimus, už jus, kad jūs galite įsigyti su pasitenkinimą ir pasitikėjimą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai