3M SJ4570 Klijų Užtrauktuku juostos Dual Lock 25.4 mm(1")-plotis Reclosable Užtrauktuku su Grybų Kotelius Formos Juosta

3M SJ4570 Klijų Užtrauktuku juostos Dual Lock 25.4 mm(1")-plotis Reclosable Užtrauktuku su Grybų Kotelius Formos Juosta

w25520

Nauja

Yra sandėlyje

€5.91 €5.02
Vnt.

Žymos: augti krepšiai grybų, megzti kilpą juosta, 3 m lipnia juosta, plaukų twist, 100w led smd, dviračių saugos pavara, dual lock juosta, krepšys dviračio rankenos, mount v, kontūras cutter.

Peržiūrėti Daugiau 3M SJ4570 Žemo Profilio Klijų Užtrauktuku juostos Dual Lock 25.4 mm/1"-plotis Reclosable Užtrauktuku su Grybų Kotelius Formos Juostos Plotis s ize: 1" (25.4 mm ) Ilgis rasti: 0.5 ar 1.0 metras/ 1piece spalva: skaidrus, Storis: 3mm, Lipnus: akrilas

Vežėjas/Pagrindo: polipropilenas

Nuimamu apsauginiu sluoksniu: Kraftpopieris

Paslauga/darbinė Temperatūra: -20°F iki 158°F *aiškus, žemo profilio su užtrauktuku grybo formos stiebai paremta aišku, žemos paviršiaus energijos spaudimui jautriais akrilo klijais.

*Žemas profilis, poliolefino užtrauktuku pusė storis standartinis Dual Lock reclosable tvirtinimo detalių ir savarankiškai poravimosi.

*Skirtos obligacijų metalų, stiklo, daugelio plastikų ir milteliniu dažai ir vidutinės bei žemos paviršiaus energijos žaliavas.

Pastaba: *Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su manimi ir aš susisieksime su jumis, kaip greitai, kaip tik galiu. *Prašome atkreipti dėmesį, kad ten bus 1-3cm klaida realiu ilgis,ir Rankų darbo gaminių, ten yra kažkas apie pėdsakai padalinta sąnarių ir pjovimo. *Spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Taip yra dėl skirtingų spalvų/šviesumo nustatymus kompiuteris/nešiojamas ekranus.Pristatymas: * Mes nesame atsakingi dėl bet kokių vartotojo muito ar importo mokesčių; * Kombinuotas Vežimas: daugiau produkto, kad bus paketą ir siuntimas; * Jei reikia pareikšti kitą vietą, prašome susisiekti su klientų valdymo įmonės ir palieka pranešimą.

pradėti

pabaiga

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai