2 Vnt Stiprus Magnetinis Kabliukai Kabo 22kg Sunkiųjų Magnetas Su Swiveling Karabinai Magneto Magnetinio Przystawkę Kablys virtuvė

2 Vnt Stiprus Magnetinis Kabliukai Kabo 22kg Sunkiųjų Magnetas Su Swiveling Karabinai Magneto Magnetinio Przystawkę Kablys virtuvė

w25263

Nauja

Yra sandėlyje

€12.11 €7.14
Vnt.

Žymos: karabinai, nerūdijančiojo plieno, pasukamasis mechanizmas, žuvų kablys, magnetas neodimis, super stiprus magnetas, kablys, sunkiųjų stiprus magnetas, kablys, carabin, pakaba magnetas, magnetas paieška, kablys neodimio, taurės magnetas.

Aprašymas Su mūsų magnetinės kabliai, jūs galite lengvai ir greitai organizuoti savo virtuvės / garažas / namų / darbo / biuro patalpų, nereikia jokių įrankių.Greitai ir lengvai surenkama.Įdėti juos į bet magnetiniu paviršiumi.Ne audra.Jokių skylių.Jokių bėdų.Didžiosios nuolat arba laikinai naudoti.

Savybės

- Spalva: Mėlyna.

- Medžiaga: Magnetas.

- Dydis: 5.5 x 2.5 x 2 cm.

- Mūsų magnetinės kabliukai pagaminti iš stipriausių neodimio magnetas, kuris gamina intensyviai traukos jėgą, kuri laiko iki nuostabi 22kg.

- Diegimas yra paprastas, tiesiog pritvirtinti prie metalinio paviršiaus.Ne skylėms, jokių lipnių likučių, nereikia jokių įrankių ir ne įbrėžimams ant jūsų baldų.

- Puikiai tinka tiek vidaus, tiek ir lauko naudojimui, pvz., savo namų, virtuvės, biuro, garažas, sandėlis, šaldytuve ar netgi kruizinių kabinos.

- Mūsų kabliukai funkcija korozijai ir rūdžių.Lengva numatyti, super patvarumo, nei aliuminio, kuris užtikrina ilgesnį laiką naudoti.

- Kompaktiško dydžio, lengvas ir labai stiprus kabinti pajėgumus, kad būtų galima greitai ir lengvai tvarkyti jūsų namus ar biurą ir padaryti juos labiau erdvus ir tvarkingas.

Pakavimo sąrašas

2 x Magnetinės Kabliukai

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai