Žiemos Augalų Antifrizas Neaustinės medžiagos Audinys Žiemą Apsaugos Antifrizas Medžiaga Aukštas UV Atsparumo Augalų Apsauga Žiemą

Žiemos Augalų Antifrizas Neaustinės medžiagos Audinys Žiemą Apsaugos Antifrizas Medžiaga Aukštas UV Atsparumo Augalų Apsauga Žiemą

w24991

Nauja

Yra sandėlyje

€9.59 €7.10
Vnt.

Žymos: kilimų indijos, prancūzijos sofa, odinis pagal kiemas, drugelis gėlių mergaitė, 2 Asmuo, intex siurblys, padengti augalų, acrobat kostiumas, už kulno, plomba.

Žiemos Augalų Antifrizas Neaustinės medžiagos Audinys Žiemą Apsaugos Antifrizas Medžiaga Aukštas UV Atsparumo Augalų Apsauga Žiemą

specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Žiemos Antifrizas Neaustinės Medžiagos

Medžiaga: neaustinis audinys (juoda ir balta 50g / m2 spalva 75g / m2)

dydis:

01 modeliai: 1.6 pločio * 5 metrų

02 modeliai: 1.6 pločio * 10 metrų

03 modeliai: 1.6 pločio * 30 metrų

Spalvos: Juoda, Balta Geltona Tamsiai Žalia Žalia

Pardavimo taškas

1, aukštos kokybės medžiagos - lengvas, kvėpuojantis audinys gali padaryti oro, ultravioletinių spindulių ir mažas kiekis lietaus į augalų.

2, praktinio dizaino - žiemos anti-freeze neaustinio audinio plotis 1.6 m, iš rulono gali laisvai sumažinti savo poreikius, augalų aprėptis yra lengviau ir greičiau.

3, multi-funkcinė - mūsų žiemos augalų padengti gali apimti didelį plotą.Jūs galite pasirinkti augalų padengti augalų lova, arba naudokite eilės medinių lazdelių remti augalų padengti ir apsaugoti augalus žiemą.

4, galima pakartotinai naudoti ir lengva valyti - augalų, kuriems vaismedžiai, žiemos antifrizas, skalbti, oro džiovinti.

5, plačiai naudojamas - anti-freeze balta antklodė labai sunkus žiemos viršelio vaiskrūmiai, daržovės ir konteineriuose pasodinti.

aprašymas

1. Aukštas UV stabilumas - balta

2. Svoris anti-freeze padengti yra labai tinkamas žiemos apsauga.

3. Žiemos vilna yra vienas iš efektyviausių ir ekologiškai draugiškas būdai apsisaugoti nuo šalčio ir žemai temperatūrai.Tai yra vandeniui pralaidi, kvėpuojanti, permatomas ir atsparus UV, taigi, sukurti geriausias sąlygas augalų.Be to, neaustiniai audiniai išvengti stiprių vėjų, greičiau išdžiūtų, kruša, smarkus lietus, taršos, kenkėjų ir paukščių.

4. Dėl šių savybių, ypač savybes, antifrizas, augalai jūsų sode yra lengva žiema.Be to, aukštesnei temperatūrai pagal apimti turi teigiamą poveikį augalų augimui.

5. Ne-audiniai saugoti šilumą ilgesnį laiką per saulės spinduliuotės, po gaubtu.Kaip rezultatas, dirvožemio pasiekė derlingas temperatūra pabaigoje žiemos, leidžia sėklos ir augalai augs greičiau.Per kapotas, sėklos yra ne pakėlė net iki paukščių sudygti, bet sėklų yra palikti ant žemės.

6. Žiemą, vanduo kaupiasi atskirų skaidulų anti-freeze medžiaga, užšaldymo vanduo per šaltas ir suformuoja apsauginį sluoksnį augalai ant vilnos.

7. Šis anti-freeze medžiaga gali būti naudojama ir žemės dangos ir augalų įvyniojimas.

8. Žiemos anti-freeze neaustinis audinys plotis 1,6 m, ir jūs galite laisvai sumažinti jums reikia iš vieno roll.

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimo, dydžio skirtumas tarp 1-3cm yra normalus.

2, dėl apšvietimo, ekranus ir pan., spalvos gali šiek tiek skirtis.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai