100ml Automobilio Įbrėžimams Remonto Poliravimo Vašku, Kūno Junginys Dažų Remontas lako Valiklis Priežiūra, Automobilių Poliravimas Šlifavimo Pastos Dažų Priežiūra

100ml Automobilio Įbrėžimams Remonto Poliravimo Vašku, Kūno Junginys Dažų Remontas lako Valiklis Priežiūra, Automobilių Poliravimas Šlifavimo Pastos Dažų Priežiūra

w24960

Nauja

Yra sandėlyje

€4.31 €3.02
Vnt.

Žymos: stilingas ausines, skalė šviesos 20cm, masto m 113 armija, masto vyrai touch, rbg led 7 spalvų, masto automobilių np300, masto modelis krūtinė, masto figūra m65, masto automobilių suzuki.

Savybės:

Gaminio dydis:15.5*3,5 cm

Talpa:100ml

Gaminio pakuotės:opp krepšys

Pakuotės dydis:20*10cm

Aprašymas:

1.Greitai Remontas:Puikiai ir greitai nustatyti automobilių dažai įlenkimai ar nulio, remontas, įbrėžimų, lengva naudoti, ir gerai saugoma automobilių dažai.

2.Lengva Naudoti:Po plovimo automobilį, išspausti reikiamą kiekį automobilio įbrėžimams į rankšluostį arba kempinę kelis kartus nušluostykite įbrėžimų ant dažų, ir tada nuvalykite ir švarus.Po naudojimo, automobilių dažai yra šviesus ir ryškus, su potvynio poveikio.

3.Įvairių Apsauga:hidrofobinės, savarankiškai valyti dangas, automobilių dangos apsaugai.Pašalinti automobilio scrtach greitai ir lenkijos vaško dažais.

4.Automobilio Įbrėžimams Remonto Poliravimo Vašku: apsaugoti jūsų automobilį, užkirsti kelią senėjimui, atmosferos ir erozijos, saulės spindulių, rūgščių milteliai ir kt.apsaugoti savo automobilį nuo subraižymo, todėl automobilis labiau blizga ir nauja.

5.100% naujas prekės ženklas ir kokybės.

Dydžių lentelė:

15.5*3,5 cm

Pakuotė:

Nulio vaškas*1

Pastabos:

1. 1 colis = 2,54 cm

2. Prašome įvertinti patys pasirinkti tinkamą dydį.

3. Nes skirtumas tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai