Mielas Mini 2 Buteliai Uogiene 1/12 Lėlių Miniatiūrinės Maisto Apsimesti Žaisti, Virtuvės Reikmenys Žaislas

Mielas Mini 2 Buteliai Uogiene 1/12 Lėlių Miniatiūrinės Maisto Apsimesti Žaisti, Virtuvės Reikmenys Žaislas

w24420

Nauja

Yra sandėlyje

€4.21 €4.00
Vnt.

Žymos: ketaus briaunos, canon pg40, vienas mesti, šalto pečių tee, ketvirtį langą, 2k ohm, epoxi derva, derva uv, pelėsių derva, silicio, pelėsių derva.

2 Vnt Miniatiūriniai Lėlių Uogiene Punktas: miniatiūriniai Lėlių uogiene modelis, Dydis Maždaug: 1.7*1.0 cm Įskaitant 2vnt miniatiūriniai uogiene

Mažą daiktą, laikykite jį atokiau nuo kūdikių ar vaikų per daug jauna.

VEŽIMĄ:

1. Mes ship užsakymą www.poligon-1.lt Standartinis Pristatymas/E-paketinių/SF-paketinių/Kinija Paštu, Oro Paštu, su sekimo numeriu.Ji paprastai trunka apie 15~25 dienų atvykti į paskirties šalis.Kai kuriose atokiose rajonų ir šalių, reikia apie 25-55 dienų.

2. Sklypai yra paprastai išsiunčiamas per 3 darbo dieną po apmokėjimo, yra baigtas. (Šeštadienis. & Saulės. Ir viešosios atostogų atmesti.)

3. Jūs galite sekti sklypas pagal šią nuorodą: www.17track.net/en/

ATSILIEPIMAI:

1.Jei esate nepatenkinti mūsų produktai ir paslaugos, skirkite keletą minučių ir palikti mums teigiamas(5 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes tikrai dėkingi, kad.

2. Neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimai bus ne išspręsti bet kokią problemą, ar atneš jums jokios naudos, tiesa?Taigi duokite mums galimybę išspręsti šią problemą, prieš jums padaryti, kad.Ačiū.

Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai