Lauko Žiemos Pirštines Unisex Vėjo ir atsparus Vandeniui Jutiklinio Ekrano Pirštinės, Šiltas Motociklo Jojimo Pirštinės

Lauko Žiemos Pirštines Unisex Vėjo ir atsparus Vandeniui Jutiklinio Ekrano Pirštinės, Šiltas Motociklo Jojimo Pirštinės

w24299

Nauja

Yra sandėlyje

€10.97 €6.91
Vnt.

Žymos: exo šildomos pirštinės, ugg boot, pirštinės mitones, odos alkūnė pirštinės, korėjos mitaine, ugh, žieminės pirštinės vyras šiltas prisilietimas, pirštinės odinės, moterų honda pirštinės, wonter pirštinės vyrams.

Kulka Taškų:

1、Ergonomiškas Dizainas: riešo ir pirštų dalys, pirštinės, atsižvelgiant į natūralų lenkimo savybių žmogaus organizmui.

2、Piršto Jutiklinis Ekranas Dizainas: penki pirštai gali būti liečiamas ekranas, todėl jūs galite žaisti mobiliųjų telefonų ir tabletes, bet kuriuo metu ir bet kur.

3、Patogus Pamušalas: Į 260G polar fleece viduje pirštinės daro audinio patogus ir odos draugiškas ir turi tam tikrą šilumą.

4、Vandeniui atsparus Užtrauktukas: užtrauktukas pirštinių yra ne tik atsparus vandeniui, bet taip pat geriau vėjo pasipriešinimą.

5、Taikomas Kartų: pirštinės, taikomų lauko veikla, pavyzdžiui, važiuoti dviračiu, vairavimo, žygiai, alpinizmas ir kt.

Ergonomiškas Dizainas: riešo ir pirštų dalys, pirštinės, atsižvelgiant į natūralų lenkimo savybių žmogaus organizmui.

Finger Touch Screen Dizainas: penki pirštai gali būti liečiamas ekranas, todėl jūs galite žaisti mobiliųjų telefonų ir tabletes, bet kuriuo metu ir bet kur.

Patogus Pamušalas: Į 260G polar fleece viduje pirštinės daro audinio patogus ir odos draugiškas ir turi tam tikrą šilumą.

Vandeniui atsparus Užtrauktukas: užtrauktukas pirštinių yra ne tik atsparus vandeniui, bet taip pat geriau vėjo pasipriešinimą.

Taikoma Kartų: pirštinės, taikomų lauko veikla, pavyzdžiui, važiuoti dviračiu, vairavimo, žygiai, alpinizmas ir kt.

Techniniai duomenys:

Dydis(apie):

M: pirštinės ilgis: 23cm/9.06 straipsnis tam, palmių perimetras: 18.5-19.5 cm/7.28-7.68 šiame, didžiuoju pirštu ilgis: 8.2 cm/3.23 į

L: pirštinės ilgis: 24cm/9.45 tam, palmių apskritimo ilgis: 19.5-20.5 cm/7.68-8.07 šiame, didžiuoju pirštu ilgis: 8,5 cm/į 3.35

XL: pirštinės ilgis: 25cm/9.84 tam, palmių apskritimo ilgis: 20.5-21.5 cm/8.07-8.46 šiame, didžiuoju pirštu ilgis: 8.8 cm/3.46 į

Pakavimo Sąrašas: 1 pora *Pirštinės

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai