Myflydream DFĮ Optinio Autopilotas skrydžio duomenų valdytojas naują AP paramos Osd GALI, AUTOBUSŲ IR TF RC Lėktuvo Nepilotuojamų Orlaivių

Myflydream DFĮ Optinio Autopilotas skrydžio duomenų valdytojas naują AP paramos Osd GALI, AUTOBUSŲ IR TF RC Lėktuvo Nepilotuojamų Orlaivių

w24209

Nauja

Yra sandėlyje

€164.43 €156.21
Vnt.

Žymos: rc sunkvežimių, 0 osd, rexton 2, skrydžio duomenų valdytojas, cuav pixhack, hitec rc radijas, tarot denio, autopilotas valtis, myflydream, sandėlyje.

Myflydream DFĮ Optinio Autopilotas su Spalvų HD OSD Myflydream 2019 Naują AP Specialiai Sukurta Skywallker X5 X7 X-UAV Talon paketą, jūs gausite apima: 1. Myflydream Optinio Autopilotas 2. Cirocomm 580 GPS Modulis. 3. Greičio Jutiklis 4. 50A Dabartinės Jutiklis 5. Prailginimo Kabeliai 6. USB-TIL Firmware Updater

Spalva HD OSD, naujas skrydžių valdymo algoritmas, daugiau galingas aparatūros konfigūraciją, ateina su GPS ir greitis.Tai yra naujas Myflydream Optinio Autopilotas.

DFĮ Optinio Autopilotas turi įmontuotus jutiklius trijų ašių giroskopai, trijų ašių akselerometrai (pagreičio matuokliai), trijų ašių elektroninį kompasus, ir barometrai.Šis autopilotas yra skirta procesorius konkrečiai apskaičiuoti požiūris skrydžio kontrolės, o kitas skirtas procesorius apdoroja OSD vaizdai ir skrydžio logika.Remiantis šiais hardwares ir programinės įrangos, tai autopilotas, gali būti naudojamos, siekiant pagerinti stabilumą orlaivių, ir naudojami siekiant kontroliuoti orlaivį taip, kad ji skristi kaip vienam skirta trasa ir aukščio suprasti, siekiant auto skrydžio.Techniniai duomenys: Svoris: 30 g vartojama Srovė: Įėjimo Įtampa: 7~26V, Rekomenduojame naudoti 12V PWM Įėjimas: 7 PWM įėjimai, arba 8 PPM įėjimai, arba 16 SBUS įėjimai PWM Išėjimo: 10 Didžiausias Geležinkelių Kampiniu greičiu: 2000deg/s Skrydžio duomenų Valdytojas Režimai: VYRAS, STB, CIR, ALT, WPT, RTH Didžiausią Taškų: 20~200

Chracteristics:

1. Aukštos rezoliucijos spalvotas OSD, suteikia akį skrydžio sąsaja ir grafiškai rodo, skrydžio dinamiką.Vartotojai taip pat galite persijungti į tradicinės juoda ir balta OSD sąsaja.

2. Built-in spalvų vaizdo signalo generatoriaus, gali rodyti juodas fonas OSD sąsaja be išorinių vaizdo kamera.

3. Parama Kinų/anglų kalba dviem kalbomis menu, kad būtų lengviau naudoti.

4. Naujas kaskados PID kontrolės algoritmas, tiesiogiai kontroliuoja roll norma orlaivių.Greitesnis už vairo paviršiaus, labiau stabili skrydžio valdymo, ir daug sklandžiau erdvinės perėjimą.

5. Geresnis stabilumas ir compability, sumažinti trukdžių didelės galios duomenų perdavimo, suderinama su įvairiais fotoaparatais.

6. Daugiau visapusišką pagalbą MAVLink protokolą.Vartotojas gali ne tik naudoti DFĮ antžeminės stoties programinės įrangos, bet taip pat naudoti parametrų skaitymas/nustatymas MissionPlanner maršruto planavimas, kelio skrydžio ir kt.

7. Priimti papildytą realybę ekraną, kuris atvaizduoja 3D wireframe objektų OSD, pagrįstą požiūrį ir poziciją orlaivio.Pavyzdžiui, virtualus tašką, kad yra apie tai, kad atvykti gali būti rodomas ekrane, kad jų santykinė padėtis ir aukštis kitų orlaivių gali būti nurodyta 3D modelis su skirtingų spalvų.

8. Tikslios skrydžių galimybes.Skrydžio maršrutas gali būti planuojama ne žemės stotis, ir ji palaiko fotoaparato užrakto sukelti kontrolė, kuri gali būti naudojama oro apklausa.

9. Suderinama su tiek naujų ir senų versijų DFĮ AAT. 10. Suderinama su artėjantis naujos HD siųstuvas DFĮ.

11. Tiksliau droselio kontrolės, mažiau greičio svyravimai ir aukštojo skrydžių efektyvumo.

12. Optimizuotas automatinio išjungimo funkcija, tik purtyti orlaivių paleidimo varikliai, kai trigeris veikia.Daug saugiau ir lengviau naudoti.

13. Automatinio nukreipimo funkcija bus galima greičiau.

14. Labai daug aparatūros konfigūraciją su galingu atnaujinimo ir išplėtimo galimybes.

15. Ateina su trijų aukštos kokybės mikroprocesorius, kad rankena požiūris rezoliucija, skrydžio kontrolės ir vaizdo signalų apdorojimo atskirai.

16. Geriau reliablity su dviguba giroskopų ir dual akselerometrai.

17. Veiklos ilgalaikio aukštis skrydžio metu buvo optimizuoti su nauja barometras.

18. Septynių PWM įėjimai.7 PWM yra suderinama tiek PPM ir SBUS įėjimai.

19. 10 PWM išėjimai, suteikia pakankamai techninės įrangos išteklius VTOL sudėtinių sparnų, fotoaparato užrakto valdymo iš oro apklausos ir kameros sukimas ir pan.

20. Į addtition su GPS ir duomenų perdavimo jungtys, ten yra dvi papildomos serijos uostų išorinių jutiklių jungtys.

21. Parama GALI, AUTOBUSŲ duomenų sąsajos, lengviau išplėsti įrenginių.

22. Parama TF kortelė skaityti, lengviau skaityti, skrydžio rąstų ir GO failus.

'

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai