Indijos etninės stiliaus kilimas Plotas Kilimas už Kambarį Gėlių Modelio Apvalus Kilimas roundmat už Kambariuose galima Plauti Mechaninė

Indijos etninės stiliaus kilimas Plotas Kilimas už Kambarį Gėlių Modelio Apvalus Kilimas roundmat už Kambariuose galima Plauti Mechaninė

w24125

Nauja

Yra sandėlyje

€7.44 €3.72
Vnt.

Žymos: miegamajame kiliminė danga, europos kilimėliai, 160x230 kilimas, kilimų turas, džiuto kilimas, didelis modernus gyvenamasis kambarys kilimas, kiliminė danga miegamajame, žindymo suknelė, kilimų geometrijos modelį, flor gėlių kilimas.

Amerikos šalyje, gėlių Indijos etninės stiliaus kambarį miegamajame kabo krepšys kėdė neslidus apvalus kilimėlis kilimas

Kėdė Apvalios Grindų Kilimėlis Kilimas

Produkto Pavadinimas: Gėlių Indijos etninės kilimas

Pagrindinė sudedamoji medžiaga: poliesterio pluošto (poliesterio)

Procesas: audimo mašinos

Forma: apvalus

Spalva: Gėlių

Tiekimo kategorija: gatavo produkto

Pardavimo būdas: didmeninės ar mažmeninės prekybos PASTABA

Yra šiek tiek klaidų rankinis matavimas, ir dydis yra nuoroda.Dėl apšvietimo ir kitų klausimų, bus skirtumas tarp faktinės objektas ir nuotrauką.

PREKĖS INFORMACIJA

1. Audinys: Flanelė kristalų super minkštas audinys, pagamintas iš erkė-free " technologija, trumpų plaukų, ne pelenai, gerą atsparumą, nr. korp, jokio blukimo, skalbti, minkštas, odos draugiškas, jokios deformacijos ir patogiai ant kojų.

2. Apačioje: Plastikiniai taško, plastiko, ne slydimo padas, puikiai neslidus veiklos, ne klijuoti ir ne geltonuoja.

3. Hemming: satino juostelės hemming technologija yra priimtas, kuri yra stipri ir patvari, ir negali būti atidarytas po plovimo.

4. Vidaus detales: Jis yra pagamintas iš aukštos kokybės veltinio, kurios nėra deformuoti, labai minkštas ir turi patogų koja jaučiasi.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai