Žemės Elektrinė Tvora - 300 metrų Įspėjimo Tonas Statinio Smūgiams, Vandeniui ir Įkraunama Žemės, 2 Šunys

Žemės Elektrinė Tvora - 300 metrų Įspėjimo Tonas Statinio Smūgiams, Vandeniui ir Įkraunama Žemės, 2 Šunys

w24058

Nauja

Yra sandėlyje

€49.48
Vnt.

Žymos: magija pet vartai, elektrinė tvora šuniui, sistemos, apykaklės kphrtek, vyrai šoko apykaklės, šuo fenc, bside testeris, ritė elektrinė tvora, gyvūnų elektrinė tvora, šuo elektrinės tvoros, vyrų šokas apykaklės.

Nemokamas Pristatymas 200 Metrų Vielos Elektros Smūgio ir Įkrovimo Šuo Tvora Sistemos Vandeniui Lauko Šuo Tvora 2 Šunys

Šis elektroninių naminių gyvūnų aptvarų sistemos KD660 yra vienas iš labiausiai patikimas, ekonomiškas naminių izoliavimo sistemų, prieinamų šiandien.Palaidotas vielos perduoda nekenksmingas radijo signalą.Kai šuo priartėja prie ribos, signalas sukelia šuns antkaklio imtuvas pristatyti įspėjimo signalą pirmas.Jei jūsų šuo ir toliau, arčiau sienos, sistema pateiks lengvas šokas.Jei jūsų šuo toliau, toliau, sistema pateiks stipresnis sukrėtimų, kol jūsų šuo grįžta į per sieną, jūs nustatėte.Jūsų šuo bus natūraliai siekia išvengti korekcija ir nuolat būna per nustatytas ribas.

Pagrindinės Savybės

1. Iki 5 000 Kvadratinių Metrų Nuotolio (per 1.24 akras), galite kontroliuoti 2 šunis, tuo pačiu metu; 2. Įkrovimo ir visiškai atsparus vandeniui imtuvas; 3. Įspėjimas beeper ir statinio šoko režimai, įsitikinkite, kad šunis laikyti saugioje zonoje; 4. Greičio aptikimas: jūsų šuo juda greičiau, didesnio intensyvumo lygis yra išduotas; 5. Garsiniai ir vizualiniai vielos pertraukos rodiklius; 6. Vienas siųstuvas gali valdyti neribotą skaičių imtuvas apvadai. 7. CE ir RoHS sertifikavimo.

Paketą, Įskaitant

Išsamiai Vaizdai

Kodėl Verta Rinktis Wonshang?

● Mes esame profesionalus gamintojas šunų mokymo apykaklės.Mes sutelkti dėmesį į produkto kūrimo, gamybos ir platinimo, ir teikti klientams aukštos kokybės produktus ir paslaugas ● Visi mūsų produktai yra sertifikuoti RoHS, CE, FCC arba, ir buvo atliekami 100% bandymų, kol siuntą. ● Mes laikomės technologijų, inovacijų ir kokybės gerinimo, ir nuolat tobulinti mūsų produktus ir paslaugas teikti savo klientams geriausią patirtį.

Pristatymas:

● Nemokamas pristatymas daugumai šalių ir regionų. ● Mes laivą iš sklypą kitą darbo dieną po to, kai jūs mokėjimą. ● Jei jūs negalite gauti savo prekę 8 savaites, prašome leiskite mums dabar, mes patikrinti tai už jus.

Atsiliepimai:

● Gavę jūsų produkto, prašome skirkite laiko palikti mums Teigiamų Atsiliepimų. ● Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant Neutralus arba Neigiamų Atsiliepimų, mes stengiamės dirbti jums problemų.

Grįžti :

● Mes patikrinti kiekvieną elementą prieš vežimą, Kad būtų išvengta gavimo trūkumais ar neteisingo prekių, prašome patikrinti juos labai greitai; ● Jeigu yra bet kokios žalos, prašome reikalauti iš kurjerių kompanija iš karto; ● Jeigu esate nepatenkinti gavimo, galite derėtis su pardavėju, pakeisti arba grąžinti elementą.Tačiau, visas siuntimo išlaidas padengia pirkėjas. ● Atkreipkite dėmesį, kad mes nesame atsakingi už jokią žalą, sukeltą žmogaus.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai