Naudojimo instrukcija 6 Skyles Perforatorius Reguliuojamu Universalus Puncher Failų Popierinių Dokumentų GDeals

Naudojimo instrukcija 6 Skyles Perforatorius Reguliuojamu Universalus Puncher Failų Popierinių Dokumentų GDeals

w2395

Nauja

Yra sandėlyje

€24.95 €19.46
Vnt.

Žymos: 4 skylės popieriaus punch, popieriaus punch, širdies smūgis, 6 hole punch kolonėlė, 30 hole punch, kampe cutter, hole punch puncher, kūrybos knyga perforatorius, skylę puncher, 6 hole punch.

Naudojimo instrukcija 6 Skyles Perforatorius Reguliuojamu Universalus Puncher Failų Popierinių Dokumentų GDeals 1 Pastaba:Mes išlaikyti savo privatumą saugu ir nebus atskleisti jokios asmeninės informacijos.

2:Prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors klausimų.Mūsų po pardavimo komandos bus suteikti jums puikus sprendimas pirmą kartą.Prekės Specifikacija: Funkcija:

Stumdomas skylučių reguliuoja anksto skylės atstumas, automatinio nustatymo yra tvirtas ir patvarus, lengvai punch, ir skylių pikis gali būti nustatomas taip, kaip reikia.

6-skylė reguliuojama puncher, specialios šešių skylę projektavimo, suteikiant įvairių privalomų reikalavimų, tinka privalomas darbas įvairioms progoms.

Visos metalo konstrukcijos, tvirtas ir patvarus, paprastas dizainas, lengva naudoti, lengva punch

Nuimamas plastikinis chip apačioje mygtukai, atidaryti apačioje ant švaraus popieriaus iškarpos, lengva valdyti, lengva naudoti.

Specifikacija:

Pavadinimas: Rankinis Aukščio Puncher

Punch: 6 Skyles

Pašarų gylis: 7MM

Punch diafragma: 5.5 MM

Punch tarpai: 6 skylių(19-19-reguliuojamas 19-38-51-70 -19-19)mm

Kaip Naudoti:

1. Sureguliuoti vadovas tinkamą poziciją.

2. Įdėkite popieriaus, kuris turi būti įspaustas į puncher.

3. Jūs galite reguliuoti skylių pikio, kaip reikia.

4. Paspauskite viršutinį dangtelį į punch skylės.Po skylė yra baigtas, atidaryti apačioje mygtukai ir švarus popieriaus iškarpos laiku.Tipas: Kiti--Žinynas Reguliuojama Puncher

Komplektą Sudaro: 1 x Instrukcija Reguliuojamas Puncher

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes pasistengsime suteikti nuolaidą arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai