Motociklų Enduro Darbą Stovėti Dirt Bike Motocross Darbo Stovi Honda Yamaha Kawasaki MX Ridge Moto Stovi DRZ RM YZ XR WIKI SX

Motociklų Enduro Darbą Stovėti Dirt Bike Motocross Darbo Stovi Honda Yamaha Kawasaki MX Ridge Moto Stovi DRZ RM YZ XR WIKI SX

w2381

Nauja

Yra sandėlyje

€22.78 €20.96
Vnt.

Žymos: led motokroso enduro, oro yamaha wr, wr 250f, atrama motociklo, suzuki drz 400, rm žiūrėti, kawasaki motokroso, drz400, drz400 išmetimo žiedas, motociklo padangos liftas.

Moto Stovi kompiuteris, skirtos injekcijos litų komponentas.Ji buvo patobulinta, projektavimas didesnis viršuje dalių dėklas, ypač plati, kojos ir pastatytas rankenos.Projekto Moto Stovi padeda palaikyti savo motociklo geriau, kai darbo dėl to, kad ji tvirta.Stendas yra lengvas ir su didesnėmis kojos dizainą, jis yra lengvai traukti stovėti aplink, kur jums gali tekti ji, net ir tada, kai motociklas yra ant stovo.

Labai didelis 12" x 12" top su built-in Platus Vadovas kraštus

Profiliuotas gumos viršuje su įsprausti plotas kniedės

Injekcijos litų plastiko konstrukcijos; surenka greitai

Didelis sudėtinių plastikinių kojos

Didelių built-in įrankių dėklas

Skaido patogus pristatymas dydis 14" x 8.2" x 18"

Nepilnametis asamblėjos reikia

Spalva: Oranžinė

Parduoti vieną rinkinį

PASTABA:

Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba laivybos mokesčiai, šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Mes bus paskelbti mažesnės vertės sklypą, šis mažesnę kainą neatspindi bendros kainos, kurią sumokėjo ar rinkos vertės produktas ir negali būti taikomi šalims, su skirtingų tarifų taisykles.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/ pirkti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai