7 COLIŲ Automobilinis Multimedia Stereo GPS Player "Porsche Cayenne GTS Turbo S Dyzelinas 2003-2010 GPS, DAB, "Bluetooth" Muzikos Navigacijos

7 COLIŲ Automobilinis Multimedia Stereo GPS Player "Porsche Cayenne GTS Turbo S Dyzelinas 2003-2010 GPS, DAB, "Bluetooth" Muzikos Navigacijos

w23632

Nauja

Yra sandėlyje

€226.28 €169.71
Vnt.

Žymos: "Bluetooth" Automobilinis MP3 Grotuvas, antenos dab, automobilio radijas, bose "porsche", automobilio grotuvą, usb, automobilių muzika, automobilių dab radijas, vandens "porsche", automobilio mp3 grotuvas su usb, automobilių dab.

Šiltas Eilutę:

Šilko spausdinimo produktų, gali būti šiek tiek skiriasi, prašome natūra teikiama pirmenybė.

Taikytinos Modeliai & Metai:

Už "Porsche Cayenne" (2003-2010),

Už "Porsche Cayenne" (2003-2010),

Už " Porsche Cayenne GTS (2003-2010),

Už " Porsche Cayenne Turbo (2003-2010),

Už "Porsche Cayenne Turbo S" (2003-2010),

Už " Porsche Cayenne Diesel (2003-2010)

Plokštės dydis: 237mm x 230mm x 126mm

Specifikacija:

*Windows CE 6.0 Sistemos

*MTK33360 ARM11 iki 800MHz

*256MB ROM

*800*480 HD jutiklinis ekranas

*TDA7388 Stiprintuvas, 4 x 45W produkcija

*Ekrano Atvaizdavimo Funkciją

*Visas RCA Išėjimas

*Dviejų Zonų funkcija

*Built-in Radijo Imtuvas (FM / AM / RDS)

* Built-in Bluetooth "(laisvų Rankų skambinimas ir "Bluetooth" music)

*Vairas kontrolės ( CANBUS Laukelyje)

*Neprisijungęs žemėlapiai, nemokamas navigacijos

PASTABA:

1. Kai jums pasirinkti, DHL, ar AVS, kai užsakymą, mūsų kaina neapima muitų, ir pirkėjas turi už jį sumokėti. 2. Jei Europos klientas pasirenka, kad laivas iš Kinijos "pardavėjo pristatymas metodas", pridėtinės vertės mokesčio ir importo mokesčių bus sumokėta pardavėjui.Todėl Pirkėjams iš šių šalių nereikės mokėti muito nebėra.Apie pardavėjo pristatymas metodas laikas: Prancūzijoje, Italijoje, didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje, Ispanijoje, Lenkijoje, čekijoje, Slovakijoje, Vengrijoje, Austrijoje, Nyderlanduose, Belgijoje: 10-20 darbo dienų; Portugalija, Danija, Suomija, Švedija, Estija, Latvija, Lietuva, Airija, Liuksemburgas, Rumunija, Bulgarija, Graikija, Slovėnija, Kroatija, Malta: 15-30 darbo dienų.Pirmiau laikas yra nuoroda tik.Dėl kitų veiksnių transportuojant (pvz. COVID-19, ekspedijavimo, krovinių atsilikimą, muitinės klirensas, ir t. t.), pristatymas gali būti šiek tiek vėluoja.Apie logistikos informacija sekimo (galite patikrinti šią svetainę) : 3. Prašome siųsti mums nuotraukų iš prietaisų Skydelio / Vairas / Maitinimo laido jei norite patikrinti mūsų vieneto tinka jūsų automobiliui. 4. Parašykite savo vardą, pavardę ir teisingą adresą su pašto kodu, kai jums užsisakyti. 5. Kaina neįeina atokioje vietovėje imti, jei jūsų adresas yra atokioje vietovėje, reikia mokėti daugiau 45 USD atokioje vietovėje mokestis. 6. Jei turite kokių nors problemų, apie prietaisą, prašome susisiekti su mumis prieš atidarydami ginčą.

Patarimas: Nors mes dėjome visas pastangas, kad užtikrintų šį punktą yra suderinamas su išvardytų transporto priemonių, prašome užtikrinti, kad turite tinkamą formą, / dydis OEM vieneto prieš perkant.

Užsakant prašome atsiųsti mums nuotrauką iš savo originalaus automobilio radijo imtuvo ir leiskite mums žinoti, modelis ir metai savo automobilį.Jei mūsų prietaisas netinka arba suderinamas su jūsų automobilį, mes norime pasakyti, atšaukti užsakymo iki pristatymo.

Mes esame gamintojas.

Jei perkate daugiau , prašome susisiekti su mumis.

Jei turite specialių pageidavimų, prašome susisiekti su mumis, kai jums padaryti užsakymą.

Mes siūlome klientams prietaisas prie automobilių paslaugų parduotuvėje rasti specialistu, kad ją įdiegti.Dėl neteisingo sumontavimo gali pažeisti prietaisą.

Mokėjimo

Mes priimame Alipay, Paypal, Western Union, ir Telegrafo Perdavimo(TT).

Visų didelių kredito kortelėmis ir surengė per Alipay tai saugus mokėjimo procesorius.

Garantija

1. Visi produktai, mes parduodu naujai pagaminta gamykloje.

2. Mes suteikiame vienerių metų garantiją gaminiams ir 3-jų mėnesių garantija priedais.Ir teikiame nemokamas konsultacijas paslaugų produkto gyvavimo laikas.

3.Jei kilo klausimų, prašome susisiekti su mumis iš anksto, mes jums padėsime ją išspręsti ne pirmą kartą.

4. Jei gavote nekokybišką prekę, prašome susisiekti su mumis per 3 dienas po jo pasirašymo elementus.Mes grąžinsime ar teikti dalių pakeitimas.

Nuostolių dėl bet kurio iš šių situacijų nėra taikoma garantija:

1. Nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo dėvėti, purvo, netinkamo montavimo ar eksploatavimo ir kitų nelaimingų atsitikimų.

2. Bet kokius nuostolius, atsiradusius dėl netinkamo pakuočių, kai pirkėjas grąžina prekę mums.

3. Jei elementas yra išardyta arba taisomas kitas asmuo neteisėtai.

Grįžti & Grąžinti

1. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje, jums reikia teikti mums tikslią logistikos sekimo numerį, konkrečios priežasties grįžti ir savo užsakymo numerį.

2. Po to, kai pirkėjas ir pardavėjas susitaria nutraukti www.poligon-1.lt sandoris, mes grąžinsime visą sumą savo užsakymą gavusi originalus daiktai ir pakuotės, taip pat visos dalys ir priedai.Arba, jūs galite pasirinkti alternatyvų.

3. Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas neatitinka reklamos.

4. Visas ataskaitas, turi būti patvirtinti mūsų po pardavimo, aptarnavimo personalą.Be išankstinio įspėjimo, mes negali būti atsakinga už bet grįžta.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai