PRAMONĖS DOJA | gumos guma Inkaro 3 cm | PAKUOTĖ 100 | Žiedas elastinės gumos sugriežtinti, entutorar

PRAMONĖS DOJA | gumos guma Inkaro 3 cm | PAKUOTĖ 100 | Žiedas elastinės gumos sugriežtinti, entutorar

w23629

Nauja

Yra sandėlyje

€8.25
Vnt.

Žymos: palaidinės viešpats anillos, zodiako priedai anillos, anillo protingas žiedo, viešpats anillos cosplay, bižuterijos moteris anillos, weddind žiedai anillos, anillo elnias žiedas aristocrazy, anillo moterų tous, žiedai vampyro dienoraštis, veislės kalytę priedai anillos.

[Labai PAPRASTA, greitai ir praktinių] praeiti inkaro galvos per kūną, aplinkinių objektų surišimui.Jis neturi ateiti ne vieną kartą fiksuotas.Atsparus aukštos įtampos.Padidinti ilgio, tiesiog sujungti keletą end-to-end games.

[Quality] gryna guma gumos: labai stiprus, nenutrūksta, ji teigia, aukštos įtampos metų, atlaikyti vandens, šalčio, UV spindulių.

[Įvairiomis programomis] namų, PASIDARYK pats, sodas, saugojimo, naudojimo, kaip remontas, ar nuolatinis.IDEALIAI tinka tvirtinimo elektros, garso ir vaizdo kabelius; Vamzdžiai; Žarnos; augalai, dėl statymų.IDEALIAI tinka tvirtinimo ir tensing palapinės, stoginės ir visi audiniai, su kilpelėmis.

[Profesionalus taikymas] naudojama masiškai į vynuogininkystės ir gėlininkystėje, miškininkystėje, kad tie šakų, akcijų arba laidai paramos, todėl jūs galite reguliuoti kryptimi augimą; Jis neturi išeiti, kai įdiegta.

[Kieta, elastinga, DAUGKARTINIO naudojimo] skersmuo viduje gumos ramybės 3 cm atgal, bet jei ruožas gali atvykti iki 8cm.Ji priešinasi įtampos 5kg.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<