2VNT Valdytojas Spaustuvai Atveju iš Džiaugsmo-Con Atvejais (N-Pereiti Padengti Žaidimų Konsolės Priedai Nintend Jungiklis Džiaugsmo Con Rankena

2VNT Valdytojas Spaustuvai Atveju iš Džiaugsmo-Con Atvejais (N-Pereiti Padengti Žaidimų Konsolės Priedai Nintend Jungiklis Džiaugsmo Con Rankena

w23471

Nauja

Yra sandėlyje

€14.10 €12.55
Vnt.

Žymos: joycon jungiklis, padengti ps5, rankena nintendo jungiklis, ketinu pereiti, rcm jig nintendo jungiklis, atveju nintend jungiklis, džiaugsmas con nintendo jungiklis, X03, valdytojas sukelti spaustuvai, žaidimas nintendo jungiklis.

Savybės:

Ergonomiškas dizainas

Apsauginės rankovės atitinka jūsų delno puikiai, todėl jums patogią įspūdingos patirties.Ir jums nebus jaustis pavargę ilgą laiką žaidimų patirtis.

Apsaugos funkcija

Didelio stiprumo ABS medžiaga gali smarkiai apsauginį poveikį, ir šis reguliatorius atveju galite apsaugoti savo rankena iš purvinas ir įbrėžimams.

Lengva įdiegti

Kiekviena danga ir ratas turi "+" ir "-" instrukcijų, kurios gali padėti jums tiesiogiai įdiegti duomenų valdytojo atveju be išvada teisinga kryptimi.

Aukštos kokybės medžiaga

Šiuo atveju duomenų valdytojas rinkinys yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiaga, kuri yra stipri, drop-atsparus smūgiams, dilimui, purvo atsparus ir patvarus dėl jūsų naudojimosi.

SR/SL dizainas

Rankena ir rato yra du dideli mielas ausis, ir turi dvi ausis SR/SL funkcija.Todėl, išplėstinės sukelti plotas yra lengva jums veikti, suteikia jums didelis žaidimų patirtis.

Taikymo sritis

Šios bylos yra pagaminti pagal standartinio dydžio.Ji puikiai suderinama su perjungti Džiaugsmas-cons.

Techniniai duomenys:

Elemento tipas: Valdiklis su šlapia Danga Rinkinys

Medžiaga: ABS

Spalva: Rožinė+mėlyna/juoda

Kiekis: 4pcs

Prekės dydis:

Rankena:15.5*9*2.8 cm/6.09*3.54*1.1 colių(L*W*H)

Vairas:13.8*13.8*3cm/5.42*5.42*1.18 colių(L*W*H)

Svoris:300 g/oz 10.58

Pakuotės:

2*Valdiklio Vairas

2*Perjungti Valdymo Rankena

1*Pakuotės Dėžutė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai