TMC2130 V1.1TMC2130SPI TMC2208 Stepper Motorinių StepStick Išjungti Vairuotojo Silent Puikų Stabilumą Ir Apsaugą Su Heatsink

TMC2130 V1.1TMC2130SPI TMC2208 Stepper Motorinių StepStick Išjungti Vairuotojo Silent Puikų Stabilumą Ir Apsaugą Su Heatsink

w22962

Nauja

Yra sandėlyje

€4.21 €3.79
Vnt.

Žymos: vario heatsink, skr 32, lcd mono, biqu b1 atnaujinti, silent stepstick, ekstruderiu lerdge, krūtinės rigg tmc, tmc2130, pavarų dėžė stepper motor, TMC2209.

Pavadinimas: 2130-V1.1/ 2130 V1.2 /2208-V1.2 Stepper Motor Driver.

TMC2130 v1.1

Autonominiame režime (v1.1) = JUMPER2 prisijungti, 8pins

SPI Režimas (v1.2) = ne jumper2, 4pin viršuje ( Mes darome )

Funkcija: Vairuotojo capabitlity iki tp 1.2(RMS) continus ritės srovė Step/dir sąsaja su iki 256 micristeps Variklio įtampa: 5.5-45V Logika įtampa: 3.3-5V Stealthchop - gana veikimo ir sklandžiai judesio spreadCycle-labai dinamiškas, motorinės kontrolės chopper coolStep-dabartinė contril už engergy taupymo stallGuard-sensorless variklio apkrova aptikimo dcStep apkrovos priklausomas greičio kontrolės PASTABA: Prašome atkreipkite ypatingą dėmesį į tą pusę, nedėkite neteisingai!!!Prašome atkreipti dėmesį kryptimi.TMC klasės chip karščiavimas lengvai,taigi, prašome turi pridėti prie šilumos kriaukle,šilumos kriaukle tiesiogiai prie PCB.Kai naudoti Ramps1.4 arba MKS Gen, arba Lerdge jutiklinio ekrano plokštė, prašome pašalinti 3, megztinis, kepurė, pagal lizdą.Variklio kryptis yra priešinga tai A4988 ir DRV8825, prašome nustatyti firmware arba reguliuoti variklių elektros instaliacijos, jei norite pakeisti 4988. Ir jei jūs naudojate Lerdge pagrindinė plokštė, prašome nustatyti, kuria kryptimi tiesiogiai nustatant puslapyje kryptį, varikliu.TMC2130V1.2(SPI) :

SPI Režimas (v1.2) = ne jumper2, 4pin į viršų

TMC2130-V1.2 yra naujas modulis, kuris yra optimizuotos ir modernizuotos, siekiant išspręsti problemą, kad vyresnio amžiaus vairuotojai negali rinktis SPI darbo režimas.

SPI darbo režimas TMC2130 V1.2 galite tiesiogiai pasirinkti vairuotojo srovė, vairuotojo dalijimas ir kitus parametrus per firmware, kuri leidžia šiuos parametrus, tiksliau.

Naudojant sequexternal sequencers, tai gali labai sumažinti darbo krūvį chip ir veiksmingai išvengti tokių problemų, kaip veikia nuokrypis, losting žingsnis ir gedimų sukelia perkrovos chip.

Šis modulis yra panašus į TMC2100, kuris sukurs daug šilumos energijos, kai ji dirba.Todėl šilumos kriaukle ir šilumos išsklaidymo ventiliatorius turi būti pridedamas prie atvėsti žemyn naudojimo metu, kurios sumažina atsiradimo losting veiksmus ir veikia nuokrypis)

Pastaba: Ši tvarkyklė gali tik paramos SPI modelį.

TMC2280 v1.2

Funkcija:

TMC2208 vienos ašies stepper motorinių ratai lustą, galios vamzdžių built-in disko dabartinės 1.4 pikinė srovė 2A, įtampos diapazonas 4.75 V-36V, 256 padalinys; su patentuota technologija, spreadCycle ?aukštos chopper dažnis, dcStep ?, stallGuard2 ?kiosko aptikimo technologija, CoolStep ?dabartinė dinamiška koregavimo technologija, galite sutaupyti 70% energijos, StealthChop išjungimo technologija Lankstūs microPlyer interpoliacija vienetas, komponentas gali teikti iki 256 microstep / žingsnį rezoliucija, net impulsų dažnis yra ribotas, sistema vis dar gali būti puikus pasiekti sinusoidinės kontrolė; Kaip stealthChop baudą muzikos technologijos yra plačiai naudojamas 3D spausdinimo, todėl Šie komponentai yra taip pat sukurta siekiant būti suderinamas su esamais 3D spausdintuvą, elektronika, panaikinti brangių pertvarkymą.Abu komponentai turi pulsas / kryptimi įėjimas, gali būti visiškai nepriklausoma operacija.Konfigūracija yra įgyvendinama per skaitmeninis įėjimas 1 * TMC2130 V1.1 arba TMC2130V1.2(SPI) arba TMC2208 V1.2 Stepper Motor Driver. 1 * Šilumos Kriaukle. 1*keraminiai varžtas vairuotojas(dovana)

Mokėjimo

1.Mes priimame mokėjimus per visa www.poligon-1.lt leidžiama.( jei reikia, paypal, susisiekite su mumis )

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 7 dienas nuo aukciono uždarymo.

3.Neapima muitų ir kitų importo mokesčių.

Klientų aptarnavimas

1.Išankstinio pardavimo: aš bus atsakyta kaip įmanoma greičiau, jei turite kokių nors qustion apie sąrašas.

2.Tranzitu : Jei tu negali gavau siunta, Prašome susisiekti su mumis prieš jus taikyti ginčo ar bylos dėl www.poligon-1.lt.

3.Po pristatymo:jei yra kokių nors problemų dėl produkto,Prašome susisiekti su mumis prieš jus taikyti ginčo ar bylos dėl www.poligon-1.lt.

Aš darysiu viską, kad jums, jei jums susisiekti su manimi jokių problemų.Prašome neturite taikyti, prašymu arba teismo eBay prieš susisiekite su manimi.Aš labai vertinu tai.

Pristatymas

1. Užsakymai tvarkomi per 24-48 valandas nuo mokėjimo tikrinimo.

2. Mes tik laivas su jūsų patvirtino, www.poligon-1.lt adresai.

3. PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai