Dviračių Galvos Vairo Krepšys, Atsparus Vandeniui Anglies Grūdų Jutiklinis Ekranas Mobiliojo Telefono Laikiklis Atveju Maišelis Dviračių Sporto Įranga

Dviračių Galvos Vairo Krepšys, Atsparus Vandeniui Anglies Grūdų Jutiklinis Ekranas Mobiliojo Telefono Laikiklis Atveju Maišelis Dviračių Sporto Įranga

w22273

Nauja

Yra sandėlyje

€6.06 €4.55
Vnt.

Žymos: dviračių anglies rankenos, rankenos mtb, krepšys įrangai sunku, anglies rankenos mtb, motociklo telefonas atsparus vandeniui, krepšys įrangos technikas, krepšys įrangai, elektros, rankenos, mobiliųjų mount motociklo, byla dėl telefono rankenos motociklas.

Aprašymas:

Daugiau intymūs dizainas, jautrus lietimui, daugiau lietaus ir atsparumą, geriau šviesos-ekranavimo efektyvumą, daugiau jautrus ekranas atsako, dvigubo užtrauktuko dizainas yra patogiau, ir gera purslų ir dulkių atsparumo.

Įsivaizduokite, Muzikos Ausinių Anga Dizainas

Automobilio maišas ausinių, ir ausines laidas rezervuota išeiti gali ne tik išeiti iš ausinių lizdas, bet taip pat imtis iš užtrauktukas.

Didelės talpos atitinka poreikius

Kuo ilgiau nupjautas išvaizdą dizainas sustiprina bendrą estetika, o didinti talpos maišelį.

Priekinė saulės skydelis dizainas gali veiksmingai blokuoti dalis šviesos, ar tai akinimo saulėje arba važiuoti stipri šviesa naktį.

Vandeniui performance yra dvigubai, telefonas yra laminuotas, su klijais, nėra pinhole, ir vandeniui atnaujinti gali veiksmingai apsaugoti telefoną.

TPU medžiaga, jutiklinis ekranas, minkšta ir ne kieta, pagerinti taikoma patirtį, puikiai tinka mobiliojo telefono ekrane, ir pagerinti jautrumą.

Techniniai duomenys:

Visiškai atsparus vandeniui / laminuotos užtrauktuką / saugos atspindinčios / TPU jautrus touch screen / didelės talpos, sandėliavimo

Prekės ženklas: DVIRAČIAI

Šviesą atspindinčios juostelės: apvadu šviesą atspindinčios juostelės

Stilius: Anglies modelis jutiklinis ekranas vairo krepšys

Atsparus vandeniui performance: automobilių krepšys yra splash proof

Dydis: 19 * 10 * 10.5

Ekrano dydis: 6.0 coliai

Svoris: 115g

Touchpad: TPU jautrus jutiklinis ekranas

Medžiaga: Anglies grūdų, šiaudų kilimėlis

Saulės skydelis: 2,5 cm padidėjęs saulės skydelis

Savybės: Anglies tekstūros paviršius, tinka vandeniui atnaujinti, Velcro priemonė-nemokamas montavimas yra greitas ir stabilus, žmogiškas šviesos skydas, apsaugoti savo akis.

Pakuotė:

1*dviračio krepšys

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai