Brinbea 22 Cm Nėriniai Priekiniai Perukai Gamtos Vidurio Išsiskyrėme, Ilgai Giliai 5" šviesiai rudos spalvos Nėrinių Perukai, Plaukų Moterims

Brinbea 22 Cm Nėriniai Priekiniai Perukai Gamtos Vidurio Išsiskyrėme, Ilgai Giliai 5" šviesiai rudos spalvos Nėrinių Perukai, Plaukų Moterims

w21955

Nauja

Yra sandėlyje

€82.31 €45.27
Vnt.

Žymos: plaukų žmogaus perukas, hairnet, plaukų perukas violetinė, ombre rudos spalvos nėriniai priekiniai perukas, loght rudos spalvos nėriniai priekiniai perukas, juodos pilkos spalvos perukas, shangke trumpas perukas, mergelės vandens banga, kanekalon perukas, 30 colių giliai banga plaukai.

Gamintojas: Brinbea

Medžiaga: japonija-pagamintas sintetinis pluoštas,atsparus karščiui

Ilgis: 22 Cm

Svoris: 226g

Perukas Tipas: Moterų Nėriniai Priekiniai Perukai su Kūdikio Plaukų Vidurio Išsiskyrė ilgųjų bangų perukas

Kepuraitė Dydis: Gali šiek tiek skirtis pagal prekės ženklą

Vidurkis: Mūsų Brinbea Bžūp Apimtis 21.5-22",ausies iki Ausies 13.5"-13.75",Priekio į galą, 14"-14.5", kuri tinka labiausiai galvos dydžio.

Mūsų bžūp apimtis 21.5-22.5", ausies iki ausies 13.5"-13.75", priekio į galą, 14"-14.5", kuri tinka labiausiai galvos dydžio.

Lankstus akių dangtelis su 3 šukos ir reguliuojami dirželiai patogiai, dainuojama ir saugi, yra tinkami, jūs neturite jaudintis, jis pučia nuo stipraus vėjo ar nukristi, kai tu šoki stipriai bare.

Galėčiau plaukti, o jį dėvėti?Visiškai taip!Tiesiog eiti.

Mūsų Rankų darbo Artimųjų Išsiskyrėme, Ilgas kūnas banga Nėriniai Priekiniai Perukas yra Už Gražus!Niekas atspėti, kad tai perukas!

Šis perukas ateina su kūdikio plaukų ir net daugiau fizinių išvaizdą.Ji taip pat turi pilnatį ratas nėrinių atsisveikinimo Uždarymas, o padėti jai atrodo labai realu!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai