Szjinao Safyras Auskarai Moterims Bijouterie Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro Ilgi Auskarai "Vintage" Stiliaus Mados, Juvelyrinių Vestuvių

Szjinao Safyras Auskarai Moterims Bijouterie Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro Ilgi Auskarai "Vintage" Stiliaus Mados, Juvelyrinių Vestuvių

w21627

Nauja

Yra sandėlyje

€30.68 €18.41
Vnt.

Žymos: žalias sterlingų auskarai, safyras stud, lapis sterlingų auskarai, 925 sidabras, originali nekilnojamojo 925 sterlingas sidabro earings, kaletine originali 925 sterlingas sidabro auskarai, vintage v auskarai, violetinė safyras auskarai, ausies juoda, safyras auskarai auskarai.

Bijouterie Kinija Derliaus Punk Stiliaus Nekilnojamojo 925 Sterlingas Sidabro Sukurta Safyras Auskarai Moterų Mados Zirconia Papuošalai brinco Specifikacija: Gamybos Kompanija : JinAo Pagaminimo Šalis : ShenZhen Pavadinimas : Auskarai Prekės NR. : EL040 Stilius: "Vintage"

Gamyba : Rankų Darbo

Metalas : 925 Sterlingas Sidabro Metalo Spalvos ( Produkto ) : Antikvariniai Sidabro Pagrindinis Akmuo : Sukurta Safyras

Pagrindiniai Akmens Spalva : Mėlyna Produkto Bendras svoris : apie 8,5 g

Gaminio Dydis : Kaip paveikslėlyje parodyta

Savybės: Aukštos kokybės & Brand New > Realių objektų yra daugiau gražus

Paketą sudaro: 1* 1 Pora Auskarai Atsitiktiniai collocation graži dovanų dėžutė (Saugumo Pakuotės Pristatymas) Pastaba: ( Po to, kai mes gavome jūsų mokėjimą užsakymai, greitas pristatymas per 48 val.) ① Sidabro Poshing Medžiaga (Kaina $ 0.9/vnt.) ② Išskirtinį Dovanų Dėžutė (Kaina $ skirti 0,56/vnt.)

Atkreipkite Dėmesį :Dėžutė Atsitiktiniai Išsiųstus,Vaizdas yra Tik Nuoroda, Kodėl Pirkti "Obama Gold Jewelry Co., LTD" 1 Esame pripažinti pasaulinis prekės ženklas ir papuošalai lyderis su daugiau nei 100,0000 patenkintų klientų visame pasaulyje. 2 Mūsų papuošalai yra pagaminti su aukščiausios tikslumą ir griežčiausius kokybės kontrolė.kitas "ženklai"arba"pardavėjų"tiesiog pirkti ir perparduoti jų prekybos agentai net eiti kaip kopijavimo mūsų stilius ir pateikimas. 3 Mes pasiūlysime jums geriausią vertę už savo pinigus.mūsų kainos yra teisingas ir dažnai žemiausia pramonėje. 4. Mes turime neribotas tiekiantis aukštos kokybės gabalus, buvo įrašyti į mūsų parduotuvėje kasdien. 5 Jūsų užsakymai siunčiami per 48 valandas, nuo pirmadienio iki penktadienio. 6 Visi Produktai Nemokamas Pristatymas.Mes Paramos Lašas-Pristatymas. 7 Esame tikri ir patikimi, papuošalai, padaryti gamykloje. 8 Prisiminti, jei tai ne b. Obama, Gold Jewelry Co.,LTD", tai nėra verta pirkti!

Kas yra 925 Sterlingas Sidabro ?

Gryno sidabro yra 100% bauda, sidabrinė, Ji yra labai minkšta.Lengvai pertvarkytas ir pažeista, todėl yra dažnai derinamas su kitų metalų gaminti daugiau patvarus papuošalai.Populiariausių sidabro papuošalai yra sterlingas sidabro, kuris susideda iš 92.5 % sidabro ir 7,5 % vario.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai