Apsaugos atveju Nintendo Jungiklis Lite atveju silikono apsauga nuo įbrėžimų, smūgių, lašų grybų už kreiptuką

Apsaugos atveju Nintendo Jungiklis Lite atveju silikono apsauga nuo įbrėžimų, smūgių, lašų grybų už kreiptuką

w21360

Nauja

Yra sandėlyje

€5.13
Vnt.

Žymos: atveju jungiklis, didelis nulio meno, de kreiptuką, padengti nintendo lite jungiklis, džiaugsmas con nintendo jungiklis, atveju nintend jungiklis lite, NINTENDO JUNGIKLIS, atveju nintendo jungiklis, žaidimas nintendo jungiklis, apsaugos dualsense.

APSAUGINIAI SILIKONO atveju NINTENDO LITE JUNGIKLIS

- Gel atveju apsaugos Pagaminti iš didelio tankio.Apsaugo jūsų "Nintendo" Perjungti Lite nuo smūgių, lašų ir įbrėžimų.Apima grybų silikono už kreiptuką, kuris pagerinti sukibimą ir suteikia malonų pojūtį liesti.

- Pagerina sukibimą savo Nintendo Jungiklis Lite Dėka neslidus tekstūros šis korpusas.Jums pranešime, jei norite atnaujinti laiko žaisti, su didesniu traukos ir saugos konsolės ranka.

- Atveju, specialiai skirtos Nintendo Jungiklis Lite.Puikiai tinka prie kūno formos ir konsolės, visiškai laikantis skyles, taip, kad nieko trukdo jūsų daiktus.

- Ultra-plonas dizainas gražus ir akį traukiantis, Ji ieško naujų stilių, apie naują "Nintendo" konsolę.

Visi mūsų kroviniai yra pagaminti iš Madrido (Ispanija), tą pačią dieną (darbo), kurioje yra pirkti, visada turi būti atlikti iki 13: 00 val.Todėl prieš perkant svarbu, kad patikrinti, ar tai, kad laivybos nurodėte teisingą adresą, nes po to, kai buvo apdorojami savo paketą, kad būtų neįmanoma atlikti bet kokio tipo pakeitimo.

Pristatymo laikas yra apytikris.Šiais laikais nereikia atsižvelgti į įvairius veiksnius, kurie lemia pristatymo laikas ne pirmą kartą.

-Jei turite kokių nors problemų su pristatymo arba su elementą dėkingi, jei jums susisiekti su mumis tiesiogiai, nes jie VISADA suteiks jums tirpalas.Mūsų tikslas-patenkinti visus mūsų klientų, ir įvertinus neigiamą bus išspręsti jūsų nesėkmės.

Mūsų įsipareigojimas yra patenkinti visų mūsų klientų; mūsų garantija, tūkstančius kartų, dėl kurių mes jau pasiektas.Nukrito nemokamai susisiekti su mumis bet kokio tipo incidentų.

Jei jums reikia susisiekite su mumis tai padaryti iki Pranešimai vidaus .Jei norite, taip pat galite skambinti: 91 231 82 27 valandas, L-V 9: 00h-14: 00 h.Mes suteikiame jums geriausią sprendimą jums gali tapti mūsų ilgas sąrašas patenkinti klientai.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai