Nuotolinio Valdymo Kaskadininkų Automobilių Vaikams, Žaislai mažiems Vaikams 2.4 Ghz Didelės Spartos 360° Besisukančio su akumuliatorių Kalėdų Dovanos

Nuotolinio Valdymo Kaskadininkų Automobilių Vaikams, Žaislai mažiems Vaikams 2.4 Ghz Didelės Spartos 360° Besisukančio su akumuliatorių Kalėdų Dovanos

w2133

Nauja

Yra sandėlyje

€30.80 €21.57
Vnt.

Žymos: rc, rc bamblys, robotas žaislas, baby automobilių rc, rc žaislas, animacinių filmų rc, automobilių lenktynės rc, vaikas rc, rc automobilis su muzika, muzikos radijo vaikams.

Savybės:

- Ėjimas į priekį, atgal, pasukti į kairę, sukite į dešinę, atlikti dreifo ir 360°verpimo veiksmų triukus, tai visos funkcijos stunt motociklo yra geriausias gimtadienis/ Kalėdų dovanos, žaislai berniukams, mergaitėms.Jis duos savo vaikams įdomi patirtis.

- Su 2.4 GHz nuotolinio valdymo ir ilgo atstumo kontrolės asortimentą, 30m, stipresnis anti-trukdymo technologija nei įprastos nuotolinio valdymo mini motociklus.Kelis RC automobilių žaisti tuo pačiu metu, todėl vaikai gali džiaugtis lenktynių automobilis su savo draugais.

- Stiprėjanti padangos suteikia nuotolinio valdymo automobilio aukščiausios balansas, todėl lengva tiems, kontroliuoti žaislas purvo motociklo.Gumos išorinis padangos suteikia automobiliui geresnį sukibimą, o sustiprintos smūgio absorbcija, išvengti apsivertimo, o žaisti.

Techniniai duomenys:

Naudojant laikas: 12-15 minučių

Krovimo trukmė: 90 minučių

Kūno dydis: 27.5 * 11 * 14.5 cm

Nuotolinio valdymo atstumas: apie 30 metrų

Medžiaga: ABS ir elektroninės dalys

Kūno baterija: Ličio baterija 3.7V500mAh

Nuotolinio valdymo pulto baterijos: 2 * 1.5 AA (neįtraukta)

Pakuotė:

Kaskadininkų automobilių * 1

Kūno akumuliatoriaus * 1

USB įkrovimo kabelis * 1

Nuotolinio valdymo pultas * 1

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida, ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai