Europos ir Amerikos Auskarai Ju Raudona Mados Talentų Rudenį ir Žiemą, Kelių Spalvų netikrą auskarų swarovski Auskarai Ausies Segtukas

Europos ir Amerikos Auskarai Ju Raudona Mados Talentų Rudenį ir Žiemą, Kelių Spalvų netikrą auskarų swarovski Auskarai Ausies Segtukas

w21265

Nauja

Yra sandėlyje

€27.86 €15.33
Vnt.

Žymos: swarovski papuošalai, blizgučiai žiūrėti, spalvų swarovski kristalai, papuošalai rinkinys, swarovski kristalų pataisų rožinė, pranešk apie netikrą percing tounge, swarovski, bijoux, žiūronų, swarovski crystal, swarovski av kristalai.

【Klavišą 【 pirkėjų ]]

prieš pateikiant užsakymą, prašome perskaityti šią parduotuvę taisyklių atidžiai ir tada vietą, kad po patvirtinimo ir priėmimo.Jei jums nėra perskaityti šias taisykles atidžiai, jums bus numatytuosius nustatymus su šiomis taisyklėmis.Linkiu laimingas pirkinių!

Mūsų ne tik didmeninės Mažmeninės prekybos , jokios gamybos, jokios mišrios partijos!!!Vieno užsakymo suma pasiekė 500 juanių nemokamas pristatymas įprasta išreikšti!

Apie gaminį: visos internetinės produkto informacijos puslapyje pagrindinės medžiagos, tvarkymo būdus, spalvų ir dydžių gaminių išsamiai paaiškino.

Apie kainą: visos prekių kainos yra didmeninės kainos, jokių derybų.

Atsargų: visos interneto produktai yra sandėlyje.Dėl didelio atsargų likvidumo, atskirų prekės negali būti atnaujintos laiko sold_out, mes bendrauti su jumis kaip įmanoma greičiau, prašome suprasti .

Susijusių su gavimo adresas: atidžiai patikrinkite pristatymo adresas, telefono numeris ir asmuo pasiteirauti.Jei yra kokių nors klaidų, prašome susisiekti internetinė klientų aptarnavimo darbuotojams kaip galima greičiau pakeisti.Nereikalingų nuostolių, patirtų dėl to bus tenka klientui.

Pristatymo terminas yra kitas punktas dėl : jūsų užsakymas bus siunčiami tokia tvarka: mokėjimo laikas, sekmadienį nereiškia, kad siuntą.Ten bus vieningą apie pristatymo laikas švenčių metu.

Apie skubus Pristatymas ir atvykimo data: numatytoji Zhongtong Express".Jei jums reikia prekių skubiai, galite siųsti SF Express kompensacijos kainą.Iškilmingai pareiškiu, kad greitas pristatymas ir logistika yra ne tai, ką mes galime kontroliuoti.Nenaudokite express pristatymas ir logistikos paslaugų požiūrį ir nepasitenkinimą ilgis atvykimo pagrindas mūsų vertinimas.

Pritaikymas: mūsų įmonė remti individualų , kreipkitės Wangwang klientų aptarnavimo informacija .

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai