Rankų Darbo Natūralios Odos Klavišus Maišelį Derliaus Soft Keys Dėklas Su Užtrauktuku Vyrų Ir Moterų Automobilio Raktus Organizuoti Rankovės

Rankų Darbo Natūralios Odos Klavišus Maišelį Derliaus Soft Keys Dėklas Su Užtrauktuku Vyrų Ir Moterų Automobilio Raktus Organizuoti Rankovės

w20780

Nauja

Yra sandėlyje

€21.28 €18.09
Vnt.

Žymos: cittreon automobilio raktų dėklas, odos rankinė moterims, plastiko maišelis, genuin odos pagrindiniai dėklas, atveju traukti lapelį, odos pagrindiniai dėklas uk, raktų dėklas, automobilio raktas odinis dėklas, byla su traukos skirtuką, pagrindiniai piniginės.

Aprašymas

Medžiaga: italų viso grūdo daržovių raugintos odos Dydis:12*7cm Spalva: Ruda / Juoda Konstrukcija: 1 užtrauktuku kišenės; Priedai: gryno vario mygtukai; Gryno vario užtrauktukas.Pareigos: Tinka namų raktus ar automobilio raktus ne ilgiau, nei 7cm.

Logotipas Užsakymą

1. Individualų asmens užrašu, logotipu ar nuotrauka: pasakykite man, kas yra užrašas, kas šriftą, kurį norite, ir kur jūs norite, kad antspaudas jūsų užrašu.Reikalavimai logotipu ar nuotrauka: aukštos raiškos vaizdas, baltas fonas, ne vandens, ne įvairiaspalviais.Kaina užrašu, logotipu arba nuotrauka kainuoja $7.20 už vienetą.Spustelėkite paveikslėlį žemiau, norėdami gauti mokėjimo nuorodą.Asmens užrašu, logotipu ar nuotrauka, mums reikia papildomų 3-4 dienas, kad vario pelėsių, prašome būti kantriai.

2. Norite antspaudas nemokama logo: Pasirinkite 1 arba 2 modelių logo sąrašą žemiau.Pasakykite man, logotipas skaičius ir, jei norite, kad antspaudas, kad logotipas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai