12V 6L Talpa Nešiojamų Automobilinis Šaldytuvas Aušintuvas Šilčiau Sunkvežimių Termoelektriniai Elektros Šaldytuvas

12V 6L Talpa Nešiojamų Automobilinis Šaldytuvas Aušintuvas Šilčiau Sunkvežimių Termoelektriniai Elektros Šaldytuvas

w20607

Nauja

Yra sandėlyje

€13.65 €10.51
Vnt.

Žymos: 12v šaldiklis šaldytuvas, auto šaldytuvas, mini šaldytuvas makiažas, automobilio lipdukas, ventiliatorius apskaičiuoti, visos šaldytuvas, skrynios tipo šaldiklis, fridg mini, alavo gerti aušintuvas, automobilinis šaldytuvas.

Savybės:

1. Plug and play. 2. Platų naudoja.Į ilgas keliones, jūs neturite išleisti pinigus ir mintis tai padaryti: šalta gėrimai/vaisių konservai/šildomi maisto produktai. 3. Geros šiluminės izoliacijos savybės.Net ir po kištukas ištrauktas, ji gali būti laikomi šiltas ilgą laiką arba aušinimo temperatūra yra palaikoma. 4. Yra dirželiai vežti aplink ir dirželiai gali būti pašalintas.Viršų keturi grioveliai gali būti naudojamas vietoje puodeliai ar Kokso skardinės. 5. Viršutinis gaubtas yra magnetinės juostelės geresnę šilumos izoliaciją. 6. Su viršutinis, jis yra patogus laikyti, kad tarp priekinių sėdynių porankiai lauką, arba į automobilinę kėdutę arba į šachtą. 7. Šaldymo, šildymo jungiklio pakeitimo.

Programos:

1. Pokylių prie ežero.Iškylą kempingas 2. Už taksi vairuotojai, 3. Šaldymo medicina 4. Šaldytuve šviežius pieno 5. Važiuojant automobiliu 6. Jachta iš žvejybos arba 7. Naudoti universalas 8. Šaldymo kosmetika

Naudojimo instrukcijos:

1. Automobilis turi būti pradėta, kai transporto priemonės yra naudojami; 2. Įdėkite kištuką į cigarečių degiklio lizdą arba 12V maitinimo lizdas pirmas; dvejopo naudojimo tipo automobilis yra įdėta į 220v. 3. Prijunkite laidus į 12VDC lizdo arba į 220v lizdą iš dvejopo naudojimo modelis (jack yra pagal priekinio skydo); 4. Tada pasukite į šildymo arba aušinimo poziciją ir patikrinti atitinkamą LED indikatorius (šildymas: raudona šviesa; aušinimas: žalia šviesa); 5. 15 minučių, 30 minučių atvėsti arba šilumos (aušinimo arba šildymo laikas yra susiję su aplinkos temperatūra); 6. įdėti maistą ar gerti, prieš Tai geriausia įkaitinkite arba šaldyti, kurių galima pasiekti geresnių rezultatų;

[Naudojimas]

Ji trunka 2-3 valandas įšaldyti nesušalę maisto produktų ir gėrimų.Automobilio mažas šaldytuvas yra suprojektuotos, kad užšaldyti maisto, bet ir išlaikyti šiltas!Jei naudojama kaip nurodyta, kad maisto produktai gali būti saugomi keletą valandų.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai