Laikysena Teisingas Diržas-Korsetas Atgal Korektorius Clavicle Paramos Slouching Korekcinių Laikysena, Stuburo Korekcija Petnešos Palaiko

Laikysena Teisingas Diržas-Korsetas Atgal Korektorius Clavicle Paramos Slouching Korekcinių Laikysena, Stuburo Korekcija Petnešos Palaiko

w20531

Nauja

Yra sandėlyje

€4.81 €3.46
Vnt.

Žymos: atgal diržas, korektorius postur, norvegijos vėliava, vėliavos šveicarija, ortopedinė korsetas, juosmens atrama, pečių parama, nugaros korsetas, grožio ir sveikatos moterims, moterų sveikatos.

\

REGULIUOJAMO DYDŽIO --Reguliavimas nuo 28 iki 40 Colių krūtinės apimtis.Atgal Laikysenos Korektorius su orui ir latekso-nemokamai padarinių dirželis.

Apie Laivybos:

· Mes usully siųsti jūsų sklype per 24 valandas po to, kai jūs užbaigti mokėjimo, išskyrus švenčių dienas.

· prašome įsitikinti, kad jūsų pristatymo adresą, jei norite pakeisti pristatymo informaciją, prašome susisiekti su mumis per 24 valandas po jūsų mokėjimas baigtas .

Apie Atsiliepimą:

· Mūsų produktas yra Aukštos Kokybės,jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti mums teigiamą komentarą ir 5 žvaigždučių.

· Su daugiau kaip 3 kartus teigiamų atsiliepimų ir pirkėjo šou,mes suteikti jums $2 nuolaidos kodą arba mažų dovana su jūsų kitą užsakymą.

· Mes taip pat malonu, jei jūs galite pasidalinti savo prekę arba parduotuvės VK ar Facebook.Pateikite ekrano į mus, mes taip pat jums duos $1 nuolaida su jūsų kitą, kad per daug.

· Jei turite kokių nors problemų su mūsų produktais ar paslaugomis,prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti mums neigiamą komentarą ar atidaryti ginčų, mes padėsime jums išspręsti problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas po pardavimo.Jums nereikės Patirti Nuostolių.

Jūsų Teigiamus Atsiliepimus yra Geriausias Varomoji Jėga Mūsų Pažangą.

Apie gaminį:

· Mes patikrinome, kas prekės prieš siunčiant jį.Tačiau dėl nevaldomo tranzito faktorius,mes negalime pažadėti, kas bus pristatyta jūsų nurodytu adresu puikiai.

· Jei gavote brokuotą prekę, prašome susisiekti su mumis ir pateikti nuotraukas ar vaizdo įrašus,po patikrinimo, bandysime rasti sprendimą už jus.Ačiū.

· jei jums rasti savo sklypo prarado arba negauna jūsų sklype per 60 dienų, prašome susisiekti su mumis, mes jums grąžinti visą arba vėl.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai