2019 Raudona seksualus, pilnas lapeliai nightie elegantiškas pižamą lounge moterims moteriškas apatinis trikotažas ilga suknelė skundą apatinis trikotažas moterims, plius dydis S-6XL

2019 Raudona seksualus, pilnas lapeliai nightie elegantiškas pižamą lounge moterims moteriškas apatinis trikotažas ilga suknelė skundą apatinis trikotažas moterims, plius dydis S-6XL

w20280

Nauja

Yra sandėlyje

€12.62 €10.48
Vnt.

Žymos: slydimo moterims, seksualus, moterų be liemenėlių, 5xl moterims, lino poilsio, slydimo, juoda gėlių slydimo suknelė, ilgai sleepwear, visą diafragmos lapeliai, nailono miego marškinėliai, 5xl.

Dydis: S/M/ L/ XL/ XXL/ 3XL/4XL/4XL/6XL

Spalva: Raudona / Juoda

Medžiaga: Nėriniai

Skalbimo Patarimai : vandens temperatūra nukrenta žemiau 40 laipsnių plauti rankomis ,netrinkite sunku , prieš balinimą ir lyginimo , pakabinti sausas, Uždrausti balinimas.

Pakuotės įskaičiuota:

1X Sexy Ilga Suknelė

1X G-String

Pristatymas: 1. Mes pristatymas nuo Kinijos žemyninės dalies. 2. Prekės bus išsiųstos per 3-5 darbo dienos po apmokėjimo gavimo. 3. Paprastai, savo sklypo gali 10-45 darbo dieną atvykti.Retais atvejais, tai gali užtrukti ilgiau dėl vėlavimo muitinės formalumų arba švenčių metu.Taigi, prašome palaukti, už savo sklypo kantriai.Jei norite, kiti siuntimo būdai galimi už papildomą mokestį, galite pasiūlyti mums.Spalvų Neatitikimas: Skirtumai spalva gali būti dėl kai kurių kitų priežasčių, pvz., spalvos atspindys ekrane, apšvietimo, fono ir t.t.Tačiau, jei jūs manote, kad prekės gautos, yra neteisingos spalvos, prašome susisiekti su mumis ir pamatyti, jei grąžinti, arba grąžinti pinigus yra įmanoma.Atsiliepimai: Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) .Mes stengiamės išspręsti problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.Grąžinimo Politika: Mes garantuojame jūsų nulinės rizikos pirkimo patirtį čia.Mes siūlome visa grąžinamoji išmoka jums,jei produktas turi kokybės problemų.Dėkojame už jūsų paramą !

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai