Vyrų SLIM Long Sleeve T-shirt Sporto Lieknėjimo Apatiniai drabužiai, vyriški Kūno Shaper " Quick-dry Suspaudimo T-shirts

Vyrų SLIM Long Sleeve T-shirt Sporto Lieknėjimo Apatiniai drabužiai, vyriški Kūno Shaper " Quick-dry Suspaudimo T-shirts

w19627

Nauja

Yra sandėlyje

€12.67 €10.77
Vnt.

Žymos: apranga nustato j gamintojas, apranga meškėnas, pilka, vidpadis sporto bambuko, hifi akies raudona juoda, apranga saudo arabija, metalo ąselės 45 cm, merginos vonia bomba rinkinys, apranga, šortai rayas, metalo kilpos skyles.

Vyrų SLIM Long Sleeve T-shirt Sporto Lieknėjimo Apatiniai drabužiai, vyriški Kūno Shaper " Quick-dry Suspaudimo T-shirts

Pirkėjas Pranešimas 1.Esame sąžiningi parduotuvė,jei jūs negalite gauti sklype per 60 dienų,pls susisiekti su mumis pirmą ,mes išplėsti pristatymo laikas už jus.Pls nereikia atidaryti ginčo sprendimo nepasitarę su mumis!jei turite problemų prekę, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neutralus arba neigiamų atsiliepimų, mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą už jus.

2.Jeigu jūs esate didmenininkas ar dorp laivybos pardavėjas,Mes suteiksime jums gera kaina, kaip įmanoma, kaip mes galime.

3.Rusijos draugas ,jums reikia palikti savo vardą, pavardę ir adresą, kad ,stenkitės ne gauti sklypą.

Pastaba : jei užsisakote daugiau nei 3 gabalus,mes norime suteikti jums 3% nuolaida .Galite sumaišoma kad su draugais ir artimaisiais.Kaip protingas pirkėjas,nepraleiskite tokios Didelės nuolaidos.

Dydis (Aukštis/Svoris M 170cm/60kg L 175cm/70kg XL 182cm/80kg

Kinija Paštu, Oro Paštu pristatymo laikas: 10-60 dienų įprastomis sąlygomis( darbymetis,blogas oras, bus nedelsiant) DHL, UPS, FedEx Pristatymo terminas: 3-7 dienos(Jei yra mokesčių klausimą,prašome bendradarbiauti su custom,mes jums žemai vertės paketą aviod jį sumažinti, tai už jus) 1. Susisiekite su mumis ir siųsti mums nuotraukas, jei yra kokių nors problemų, Mes siūlome 100% patenkinti jūsų pirkti 2. Jeigu jums netinka elementą, galite ją grąžinti, ir jums reikia mokėti už pašto grįžti 3. Diffrences spalva gali būti dėl įvairių priežasčių, tokių kaip spalva, refleksijos skirtingų monitorių, apšvietimas, fonas ir t.t.Prašome don ' t leave us neigiamų atsiliepimų, jei esate nepatenkinti mūsų produktai ar paslaugos, susisiekite su mumis problemoms spręsti, visų pirma, mes išspręsti problemą ir suteikti jums patenkinti sprendimas, ~~, Ačiū!!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai