Vaisių Peilis Saugus Virtuvinis Peilis Sawtooth Cutter Plastiko Vaikai Virėjo Duonos Salotos Bamblys Virimo Peiliai Vaikams, Skutimo Peiliai

Vaisių Peilis Saugus Virtuvinis Peilis Sawtooth Cutter Plastiko Vaikai Virėjo Duonos Salotos Bamblys Virimo Peiliai Vaikams, Skutimo Peiliai

w19532

Nauja

Yra sandėlyje

€4.57 €2.92
Vnt.

Žymos: knive, nakiri peiliai, peilis, virtuvės knive, virtuvės peilis, virėjo švarkas, sūrio knive, šalto plieno, peilis raštinės reikmenys, f skutimo peilis.

Savybės!

100% nauja!

Pagaminti iš premium PP medžiagos, su dantytomis kraštų, tai yra maisto klasės, peilis padės apsaugoti pirštus nuo rizikos, aštrių metalinių peilių!Idealiai tinka pradžios jaunųjų virėjų ir geras įvadas į virtuvę saugumui.!

Spalvinga vaikiška maisto gaminimo įrankis, kuris padės apsaugoti jūsų mažiesiems, o jie eksperimentuoja su maisto gaminimas.!

Šie peiliai yra ne staigiai liesti, bet lengvai perpjauti dauguma vaisių ir daržovių.!

Sukurta su skyle lengvai kabinti ir saugojimo.!

!

Specifikacijas!

Medžiaga: PP!

Peilio Dydis: Apie 2.7x21.5x11.5cm!

Grynasis Svoris: Apie 18g!

Spalvos: Raudona, geltona, mėlyna, žalia, oranžinė, šviesiai rožinė, šviesiai mėlyna, šviesiai žalia, šviesiai violetinė!

!

Mandagumas!

Prašome leisti maža dydžio nukrypimai dėl žmogaus matavimas.!

Dėl poveikio šviesos ir monitoriaus ryškumą, gali būti ir nedideli skirtumai tarp spalvų tonas nuotraukos ir tikrosios prekės!

!

Pakuotė!

1 x Vaisių Peilis!

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai