2020 Metų Vasaros Naujus Megztus Batus Moterų Sandalai Seksualus Aukštakulnius Batus Seklių Nurodė Moterų Sandalai Storas Kulnas Šlepetės Romos Mujer

2020 Metų Vasaros Naujus Megztus Batus Moterų Sandalai Seksualus Aukštakulnius Batus Seklių Nurodė Moterų Sandalai Storas Kulnas Šlepetės Romos Mujer

w19495

Nauja

Yra sandėlyje

€28.13 €14.07
Vnt.

Žymos: sandalas batų moterys, nuogas siurblys, taškas tne sandalai, mulas batus moteris, mažas aukso kulniukai, moteriški sandalai 2020 m. vasarą romoje, furgonai lacey batai, kulnas aukštas, shose moteris, aukštakulniai moterims.

Parama: paslaugų, Mes galime padėti jums siųsti jūsų užsakymą, pateikti teisingą adresą kiekviena forma.Parama: Jungtinės amerikos valstijos, Rusija, Naujoji Zelandija,Brazilija Siųsti "epacket greitas pristatymas pristatymas.Nemokamas pristatymas, kitų šalių.Susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, Įsigyti.Parama: Vaistu Leidimas į visas užsienio draugai į mano parduotuvę ir įkelti produkto vaizdas.Parama: didmeninė Didmeninė gali būti suteikiamas tam Tikras atitinkama nuolaida, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba.Bendrovės Įsipareigojimas-Jeigu spalva, dydis, krovinio sugadinimo negauna prekių skaičiui, mes suteiksime jums visą grąžinamąją išmoką,.

PASTABA:Prašome pagal savo pėdos ilgį, pasirinkite batų dydį.Dydis diagrama yra nuoroda tik.Prašome išmatuoti savo pėdos ilgį ir skaityti dydis informacijos konvertavimo diagramos atidžiai pasirinkite tinkamą dydį.Jei jūs vis dar turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laisvai ir pasakykite mums savo pėdų ilgio.Viduje batų yra siauresnė.jei jūsų koja yra riebalų arba platus, rekomenduojame pasirinkti vieną dydis didesnis.1. Mūsų visos kainos neapima muitų , atokioje vietovėje mokestis ,ir kiti mokėtini mokesčiai nuo pasiuntinių taip pat,prašome kiekvienas klientas pirmą žino apie tai punkte, prieš pateikiant užsakymą. 2. Prašome įsitikinkite, kad prekių gavėjo informacija yra teisinga ir įsitikinkite, kad tai yra adresas ir visą vardą, galite gauti paketus.mes nepriimame jokių grąžinti pvm, nes neteisingą adresą arba be jo vardą ir pavardę. 3. Visos prekės yra prieinama,kai jums sumokėjo,išskyrus tuos atvejus, dėl tam tikrų priežasčių,ususlly mes jums išsiųstas jūsų sklype per 2-4 darbo dienas.Po paketo išsiųsti,jis negali kontroliuoti mus,tai labai priklauso nuo tarptautinės laivybos ,mes nuoširdžiai tikimės, kad jūs galite suprasti ir kantriai laukti. 4. Kai jūsų užsakymo delsimo, ir vežimą.Pls susisiekti su mumis,mes galime padėti jums išplėsti procesas kartus jūsų užsakymą. 5. Jei esate mūsų parduotuvėje " senas klientas,ir gove mums 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų jūsų ankstesnė tvarka,kai jūs įdėti naują užsakymą mūsų parduotuvėje.jūs galite siųsti laišką jūsų naują eilės numerį ir paskutinį savo užsakymo numeris jav .messiųsti dovana arba suteikti jums keletą papildomų nuolaidų.

Jei nesate tikri, prašome išsiųsti pranešimą pagal jūsų užsakymą pasakyti savo pėdos ilgį ir savo įprastą dydį.Moterų batų dydžių lentelė : Basos pėdos ilgis 22 см, ES 34, pasirinkite 4.5 Basomis kojomis ilgis 22.5 см, ES 35, pasirinkite 5 Basomis kojomis ilgis 23 см, EU 36, pasirinkite 5.5 Basomis kojomis ilgis 23.5 см, ES 37, pasirinkti 6 Basomis kojomis ilgis 24 см, EU 38, pasirinkti 6.5 Basomis kojomis ilgis 24.5 см, ES 39, pasirinkti 7 Basomis kojomis ilgis 25 см, EU 40, pasirinkti 7.5 Priminimas: Dėl skirtingo šviesos, matyti, kad maišelis bus šiek tiek kitoks, prašome vyrauja natūra.

PASTABA

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai